Συμβουλές καριέρας από τον δισεκατομμυριούχο Τζακ Μα! (video)

Συμβουλές καριέρας από τον δισεκατομμυριούχο Τζακ Μα! (video)

Jack-Ma

O Κινέζος μεγιστάνας Τζακ Μα, ιδρυτής της διάσημης Alibaba group, μια διαδικτυακή πλατφόρμα με βάση τις επιχειρήσεις, μοιράστηκε κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες συμβουλές μιλώντας στο World Economic Forum 2018 !

Για όσους δεν γνωρίζουν, σε νεαρότερη ηλικία και ενώ έψαχνε να βρει δουλειά, ο Ma είχε κάνει αίτηση για 30 διαφορετικές δουλειές και είχε απορριφθεί από όλες. “Πήγα για μια δουλειά με την αστυνομία, και μου είπαν, “δεν είσαι καλός”, πήγα ακόμα και στην KFC , όταν ήρθε στην πόλη μου. Είκοσι τέσσερις άνθρωποι πήγαν για δουλειά. Είκοσι τρεις έγιναν αποδεκτοί. Ήμουν ο μόνος… ”
Επιπλέον, είχε κάνει αίτηση 10 φορές για το Χάρβαρντ και είχε απορριφθεί!
Αυτή τη στιγμή, η καθαρή αξία του σύμφωνα με το Forbes, ανέρχεται στα 41,6 δισεκατομμύρια δολάρια!
Πιστεύουμε πως οι αναγνώστες του Business Review, θα βρουν χρήσιμες τις συμβουλές του..
Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.