7 κακές συνήθειες που καταστρέφουν την παραγωγικότητά σας

7 κακές συνήθειες που καταστρέφουν την παραγωγικότητά σας

distroy productivity

Σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Entrepreneur, ο συνεργάτης δικτύου επιχειρηματιών Brian Tracy παρουσιάζει ένα σύνολο από συνήθειες που μπορούν να σκοτώσουν την παραγωγικότητά σας. Οι επτά χειρότερες είναι:

  1. Δεν προγραμματίζετε την ημέρα σας. Αν δεν δημιουργήσετε ένα σχέδιο για την ημέρα σας, θα μπείτε στον πειρασμό να γεμίσετε την ημέρα σας με δραστηριότητες χωρίς νόημα.
  2. Δεν έχετε αυτοπειθαρχία. Αν πιέσετε τον εαυτό σας πιο τακτικά, η αυτοπειθαρχία σας θα βελτιωθεί επίσης.
  3. Κοιμάστε μονίμως περισσότερο.  Η εκμετάλλευση των πρωινών ωρών είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε την παραγωγικότητά σας.
  4. Σπαταλάτε χρόνο on-line. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να κρατήσετε το κινητό σας και τον πειρασμό του διαδικτύου σε άλλο δωμάτιο.
  5. Δεν έχετε προτεραιότητες.
  6. Διαμαρτύρεστε. Σκεφτείτε εάν υπάρχει κάποια στιγμή που η διαμαρτυρία σας έχει οδηγήσει σε επιτυχία.
  7. Δεν κυνηγάτε τα όνειρά σας. Μην αφήνετε τον φόβο της αποτυχίας να σας σταματήσει.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει