Avengers Infinity War: 1 δισ. σε χρόνο ρεκόρ!!!

Avengers Infinity War: 1 δισ. σε χρόνο ρεκόρ!!!

avengers-infinity-war-2

Το Σάββατο, το “Avengers: Infinity War” έσπασε άλλο ένα ρεκόρ, όταν έγινε η γρηγορότερη ταινία που έφτασε τα 1 δισ. δολάρια σε πωλήσεις, νικώντας τον προκάτοχο του ρεκόρ “Star Wars: The Force Awakens” για μόλις μία μέρα.

Την Παρασκευή, η ταινία της Marvel εισέπραξε 31,4 εκ. δολάρια στις Ηνωμένες Πολιτείες, και 38,5 εκ. στο εξωτερικό, φτάνοντας στο σύνολο τα 974,5 εκ. δολάρια. Με αυτό το επίτευγμα, η Disney είναι τώρα υπεύθυνη για 17 από τις 34 ταινίες που έχουν ξεπεράσει το 1 δισ. σε πωλήσεις, ενώ 6 από αυτές να έχουν βγει από την Marvel. Επιπρόσθετα, η Disney έγινε το γρηγορότερο κινηματογραφικό studio που έφτασε τα 3 δισ. δολάρια σε έσοδα.
Όσον αφορά την ταινία, οι “Avengers” αναμένεται το δεύτερο Σαββατοκύριακο προβολής της στις Ηνωμένες Πολιτείες να εισπράξει 122 εκ. δολάρια (53% μείωση σε σχέση με το πρώτο σαββατοκύριακο), το οποίο αποτελεί το δεύτερο καλύτερο ρεκόρ μετά τα 149 εκ. που εισέπραξε η ταινία “Star Wars: The Force Awakens”. Με αυτά τα δεδομένα, η ταινία υπολογίζεται πως στις πρώτες δέκα μέρες, θα φτάσει τα 460 εκ. δολάρια σε έσοδα από τις ΗΠΑ(!)  
Πηγή: TheWrap.com
Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει