Η επιτυχία της Αγγλίας έχει κοστίσει 210 χιλ. ευρώ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

Η επιτυχία της Αγγλίας έχει κοστίσει 210 χιλ. ευρώ σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων!

4DF9F86700000578-5925469-image-a-73_1530883980219

Μια από τις πιο γνωστές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων στην Μεγάλη Βρετανία, η Autotrader, υποσχέθηκε να χαρίζει ένα ολοκαίνουργιο αμάξι για κάθε γκολ που θα σκοράρει η εθνική ομάδα της Αγγλίας στο παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.
Πριν την έναρξη του Μουντιάλ, όπου ανακοινώθηκε και η απόφαση αυτή, η εταιρεία δεν περίμενε πως η Αγγλία θα σκοράρει πάνω από 8 γκολ. Η έκπληξη όμως ήρθε και η εθνική ομάδα έχει ήδη σκοράρει 11 γκολ και άλλους δύο αγώνες να παίξει, σε περίπτωση που κερδίσει την Κροατία και περάσει στον μεγάλο τελικό.
Όπως αναφέρει η dailymail, η απόφαση αυτή κόστισε… πολύ ακριβά στην εταιρεία, αφού κράτησε την υπόσχεσή της και μέχρι τώρα έχουν δωθεί σε τυχερούς νικήτες αυτοκίνητα που ξεπερνούν τις 187.000 λίρες σε αξία! (211.000 ευρώ).

Μερικά από τα αυτοκίνητα που δώθηκαν έως τώρα συμπεριλαμβάνουν ένα μάυρο και ένα κίτρινο Jeep Renegade αξίας 42.600 λιρών, τρία Alfa Romeo Mito συνολικής αξίας 48.000 λιρών, τρία Abarth 595 αξίας 45.000 λιρών και άλλα πολλά.
Βέβαια για καλή τύχη της χώρας αλλά για… κακή τύχη της Autotrader η εξαιρετική φόρμα του Harry Kane είναι πολύ πιθανό να μεγαλώσει αυτη την λίστα και τον λογαριασμό της!
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.