Ποια είναι η πρώτη συνήθεια της ημέρας ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου;

Ποια είναι η πρώτη συνήθεια της ημέρας ενός αυτοδημιούργητου εκατομμυριούχου;

moringroutine

Ο Tom Corley έχει μελετήσει 233 εκατομμυριούχους σε ένα διάστημα 5 ετών και αποκαλύπτει σε ένα βίντεο για το διάσημο business insider ποια ήταν η σημαντική πρωινή τους συνήθεια.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας του Tom, φαίνεται πως οι περισσότεροι αυτοδημιούργητοι εκατομμυριούχοι αφιερώνουν χρόνο με τον αυτό τους και κάνουν ένα είδος διαλογισμού καθώς σκέφτονται πολλούς τρόπους σχετικά με το πως θα ξεπεράσουν τα εμπόδια ή τα προβλήματά τους.
Επιπλέον, προσπαθούν να βελτιώσουν την βάση των γνώσεών τους με το να μελετάνε γεγονότα. Προσπαθούν επίσης να διαβάσουν αναζωογονητικά, παρακινητικά, εμπνευσμένα (motivational) πράγματα για να αποκτήσουν τη σωστή νοοτροπία και έναν σωστό τρόπο σκέψης τον οποίο ο Tom θεωρεί πως είναι πολύ σημαντικός.

“Αν έχετε καλή νοοτροπία, έχετε περισσότερες πιθανότητες να είστε πετυχημένοι στην καθημερινότητά σας”

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.