Οι εργαζόμενοι της Fiat κάνουν απεργία λόγω… Ronaldo!

Οι εργαζόμενοι της Fiat κάνουν απεργία λόγω… Ronaldo!

Real Madrid's Portuguese forward Cristiano Ronaldo gestures at Cibeles square in Madrid on May 27, 2018 after Real Madrid won their third Champions League title in a row in Kiev. (Photo by BENJAMIN CREMEL / AFP)        (Photo credit should read BENJAMIN CREMEL/AFP/Getty Images)

Οι εργαζόμενοι της Ιταλικής μάρκας αυτοκινήτων, Fiat, θα προβούν σε απεργίες λόγω της απόφασης του ιδιοκτήτη της εταιρείας να δώσει 99 εκ. ευρώ για τον Cristiano Ronaldo.
Η γνωστή οικογένεια Agnelli της Ιταλίας κατέχει σχεδόν το 30% της Fiat και το 64% της ομάδας της Juventus, της οποίας ο γνωστός ποδοσφαιριστής είναι ήδη μέλος.
Η Fiat Chrysler, λοιπόν, αναγκάστηκε να κάνει χιλιάδες απολύσεις τα τελευταία χρόνια, λόγω της έλλειψης νέων μοντέλων αυτοκινήτων της εταιρείας. Οι εργαζόμενοι και το συνδικάτο αναφέρουν πως τα λεφτά που έδωσαν οι Agnelli για την μεταγραφή του Ronaldo απ’την Ρεαλ Μαδρίτης στο Τορίνο, θα μπορούσαν κάλλιστα να επενδυθούν στην Fiat.
Σύμφωνα με την independent, όπως αναφέρουν οι εργαζόμενοι: “Είναι απαράδεκτο οι ιδιοκτήτες να ζητούν από τους εργαζομένους να κάνουν τεράστιες οικονομικές θυσίες για τόσα χρόνια, την ίδια στιγμή που σπαταλάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ για την μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή”
Συνεχίζουν τονίζοντας πως τα λεφτά θα έπρεπε να επενδυθούν σε νέα μοντέλα αυτοκινήτων που εξασφαλίζουν το μέλλον χιλιάδων ανθρώπων, αντί να πλουτίζουν μόνο έναν.
Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο του Melfi θα απεργήσουν από το απόγευμα της Κυριακής μέχρι την Τρίτη.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.