Το Twitter διέγραψε 70 εκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς!

Το Twitter διέγραψε 70 εκατομμύρια ψεύτικους λογαριασμούς!

Twitter-logo

Tο Twitter σε μια επιχείρηση σκούπα, προχώρησε στη διαγραφή εκατομμυρίων ψεύτικων λογαριασμών από την υπηρεσία του, σύμφωνα με  αναφορά της Washington Post.
Πιο συγκεκριμένα, το χρονικό διάστημα Μαΐου-Ιουνίου, το Twitter φέρεται να έχει διαγράψει 70 εκατομμύρια λογαριασμούς δίνοντας συνέχεια σε μία παρόμοια επιχείρηση το τελευταίο τρίμηνο του 2017 όπου και πάλι είχε διαγράψει 58 εκατομμύρια λογαριασμούς.
Ως αποτέλεσμα των εκατομμυρίων διαγραφών, αρκετοί λογαριασμοί παρουσιάζουν τεράστιες διαφορές στον αριθμό των ακόλουθων τους μεταξύ των οποίων και το ίδιο του Twitter το οποίο έχασε 10 εκατομμύρια followers. Αποτελεί κοινή παραδοχή ότι εκατοντάδες εταιρείες αναλαμβάνουν με το κατάλληλο αντίτιμο την αύξηση των αριθμό ακολούθων μιας σελίδας ή ενός λογαριασμού, όχι μόνο στο Twitter αλλά και στα υπόλοιπα social media όπως Facebook και Instagram.
Κατά το παρελθόν, το Twitter είχε διαβεβαιώσει τους χρήστες του ότι η διαγραφή και αναστολή λογαριασμών πραγματοποιούνταν σε bots παρά σε μέλη. Σε παλαιότερες δηλώσεις του, ο CEO της εταιρείας είχε αναφέρει ότι η προσπάθεια «καθαρίσματος» του δικτύου του Twitter γίνεται έτσι ώστε να υπάρχουν πιο γνήσιες αλληλεπιδράσεις μεταξύ των χρηστών κάτι που είναι προς όφελος της ίδιας της υπηρεσίας.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας