Βρετανός εκατομμυριούχος δολοφονήθηκε στην βίλα του στην Αντίπαρο

Βρετανός εκατομμυριούχος δολοφονήθηκε στην βίλα του στην Αντίπαρο

112294_Santorini_BlackrockVilla_-02

Ένας Βρετανός πολυεκατομμυριούχους, ο Derek Amber, φαίνεται πως βρέθηκε δολοφονημένος την περασμένη Κυριακή στην βίλα του στον Άγιο Γεώργιο Αντιπάρου.
Οι αρχές αναζητούν σαν κύριο ύποπτο τον γιο του επιχειρηματία, αφού μαρτυρίες αναφέρουν πως τους είδαν το προηγούμενο βράδυ σε εστιατόριο να μαλώνουν έντονα.
Ύστερα οι δυό τους αποχώρησαν από το εστιατόριο και το επόμενο πρωί βρέθηκε η σωρός του Derek Amber και ένα κατσαβίδι, το οποίο φένεται πως είναι το όπλο που χρησιμοποίησε ο θύτης.
Ο εν λόγω επιχειρηματίας ήταν γνωστός και συμπαθής στους κατοίκους της Αντιπάρου, αφού είχε κάνει το νησί την μόνιμη κατοικία του και κατείχε ελληνικό διαβατήριο.

Μαζί με την γυναίκα του, Lilly Amber, είχαν ένα μεσιτικό γραφείο που ονομαζόταν Lilly’s Villas και διαχειριζόταν διάφορες πολυτελείς κατοικίες στο νησί.
Μάλιστα, σύμφωνα με την Daily Mail, ο γιος του 65χρονου φένεται πως έχει φύγει απο το νησί και αστυνομικές δυνάμεις από το διπλανό νησί της Πάρου αναζητούν τα χνάρια του.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.