Η δύναμη της καινοτομίας

Μια επιχείρηση είναι πολύ παρόμοια με κάθε προσωπική σχέση που έχετε στη ζωή.  Ακολουθείτε πολλούς ίδιους κανόνες αν θέλετε να είναι επιτυχείς. Είτε εργάζεστε στην επόμενη Amazon,  είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σχέση με το παιδί σας, πρέπει να είστε καινοτόμος.

Η καινοτομία έχει να κάνει με την αξιολόγηση μιας κατάστασης. Να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι, και μερικές φορές χρειάζεστε την άποψη ενός τρίτου για να δείτε τους προβληματικούς τομείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι η καινοτομία προέρχεται από το να ακούτε τις γνώμες των πελατών σας και των αγαπημένων σας.

Εάν δεν καινοτομείτε, στέκεστε στο ίδιο σημείο. Όταν παραμένετε ακίνητοι, ο κόσμος σας αφήνει πίσω. Η καινοτομία δεν είναι να είστε καλύτεροι από ό,τι ο ανταγωνιστής σας, ή να αντιδράτε σε αυτό που συμβαίνει γύρω σας εκείνη την στιγμή, η καινοτομία συμβαίνει προτού καν χρειαστεί να αντιδράσετε.

Ο Lewis Howes είναι συγγραφέας των New York Times και επιχειρηματίας. Μοιράστηκε στο αμερικάνικο Entrepreneur το παραπάνω κείμενο για την δύναμη της καινοτομίας και μπορείτε να ακούσετε περισσότερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή (Coffee Conversations).

Σχολιάστε:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !