Η δύναμη της καινοτομίας

Η δύναμη της καινοτομίας

featured_art_innovation

Μια επιχείρηση είναι πολύ παρόμοια με κάθε προσωπική σχέση που έχετε στη ζωή.  Ακολουθείτε πολλούς ίδιους κανόνες αν θέλετε να είναι επιτυχείς. Είτε εργάζεστε στην επόμενη Amazon,  είτε προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια σχέση με το παιδί σας, πρέπει να είστε καινοτόμος.
Η καινοτομία έχει να κάνει με την αξιολόγηση μιας κατάστασης. Να δείτε τι λειτουργεί και τι όχι, και μερικές φορές χρειάζεστε την άποψη ενός τρίτου για να δείτε τους προβληματικούς τομείς. Το πιο σημαντικό είναι ότι η καινοτομία προέρχεται από το να ακούτε τις γνώμες των πελατών σας και των αγαπημένων σας.
Εάν δεν καινοτομείτε, στέκεστε στο ίδιο σημείο. Όταν παραμένετε ακίνητοι, ο κόσμος σας αφήνει πίσω. Η καινοτομία δεν είναι να είστε καλύτεροι από ό,τι ο ανταγωνιστής σας, ή να αντιδράτε σε αυτό που συμβαίνει γύρω σας εκείνη την στιγμή, η καινοτομία συμβαίνει προτού καν χρειαστεί να αντιδράσετε.
Ο Lewis Howes είναι συγγραφέας των New York Times και επιχειρηματίας. Μοιράστηκε στο αμερικάνικο Entrepreneur το παραπάνω κείμενο για την δύναμη της καινοτομίας και μπορείτε να ακούσετε περισσότερα στην ραδιοφωνική του εκπομπή (Coffee Conversations).

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.