Ρεκόρ απωλειών για το Facebook – 16 δις έχασε ο Zuckerberg

Ρεκόρ απωλειών για το Facebook – 16 δις έχασε ο Zuckerberg

180321163948-mz-cnn-zuckerberg-facebook-780x439

Ένα τεράστιο ποσό από την περιουσία του έχασε χθες ο ιδρυτής και επικεφαλής της Facebook, Mark Zuckerberg, μετά την πτώση κατά 19% που σημείωσε το βράδυ η μετοχή του γνωστού κοινωνικού δικτύου, καταγράφοντας τις υψηλότερες ημερήσιες απώλειες όλων των εποχών.
Αιτία αυτού, η πρόβλεψη της Facebook πως η πτωτική πορεία του ρυθμού ανάπτυξης της κερδοφορίας θα συνεχιστεί και μέσα στους επόμενους μήνες του τρέχοντος έτους, με την εταιρεία να αναφέρεται σε αυξημένα έξοδα γύρω από το θέμα της ασφάλειας των χρηστών.
Η εξέλιξη αυτή οδήγησε των 34χρονο Mark Zuckerberg εκτός της πρώτης πεντάδας της λίστας του Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, μετά την απώλεια σχεδόν 16 δις δολαρίων. Βρίσκεται πλέον στην έκτη θέση, με την καθαρή αξία της περιουσίας του να υπολογίζεται στα 67 δισεκατομμύρια δολάρια.
Υπενθυμίζεται πως στην πρώτη πεντάδα της συγκεκριμένης λίστας εντοπίζεται ο Jeff Bezos (148,6 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Bill Gates (95,1 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Bernard Arnault (82,6 δισεκατομμύρια δολάρια), ο Warren Buffett (82,6 δις δολάρια) και ο Amancio Ortega (72,1 δις δολάρια).


Πηγή: epixeiro.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας