Επίσημο: Η Apple γράφει ιστορία πιάνοντας αξία 1 τρις !

Ξεκινώντας εν μέρει από ένα γκαράζ το 1976, η Apple έφτασε σήμερα να  ξεπεράσει τα 1 τρις δολάρια σε αγοραία αξία! Για να γράψουμε με κανονικό αριθμό την αξία αυτή θα πρέπει να συμπεριλάβουμε 13 ψηφία! Δηλαδή 1,000,000,000,000 !

Όπως αναφέρει και η Haffington Post , δεν είναι η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που “χτυπάει” 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, ούτε είναι η πιο πολύτιμη εταιρεία. Είναι, ωστόσο, η πρώτη εταιρεία που το κάνει σε μια βιομηχανία που δεν περιλαμβάνει εξόρυξη, διύλιση και πώληση πετρελαϊκών προϊόντων.

Αν και ξεκίνησε με το να πουλάει επιτραπέζιους υπολογιστές, η Apple οφείλει την μεγαλύτερη επιτυχία της σε μια συσκευή εξ ολοκλήρου διαφορετική: το iPhone. Οι πωλήσεις του iPhone, που ξεκίνησαν το 2007, αντιπροσωπεύουν πλέον το 60% των συνολικών εσόδων της Apple.

Εκτός από τις πωλήσεις iPhone, η συσκευή επέτρεψε την δημιουργία επιπλέον ροών εσόδων στην Apple, όπως τα App Store, Apple Music, iCloud και Apple Pay. Αυτές οι υπηρεσίες δημιούργησαν έσοδα ύψους 8,5 δισ. δολαρίων για την Apple κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2018 μόνο!

Απρίλιος 1984, παρουσίαση του νέου υπολογιστή της Apple στο San Francisco ( Steve Jobs, John Sculley, Steve Wozniak )

 

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Επίσημο: Η Apple γράφει ιστορία πιάνοντας αξία 1 τρις !

Σχολιάστε:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !