Ξαναμπαίνει στο παιχνίδι η Firefox

Το Firefox είναι σίγουρα από τα πιο γνωστά browsers εκεί έξω, μαζί με το Chrome και όλοι το έχουμε χρησιμοποιήσει λίγο-πολύ.

Η Mozilla , λοιπόν, αποφάσισε να κάνει ένα δυνατό rebranding, λόγω των αναβαθμίσεων και εφαρμογών που σκοπεύει να προσθέσει στο Firefox. Παραδειγματικά, αναφέρει την ευκολότερη καταγραφή οθόνης και την είσοδο στο διαδίκτυο με την χρήση φωνής.

Έτσι, όπως λέει η εταιρεία, το τωρινό logo με την αλεπού και την ουρά από φωτιά δεν αντιπροσωπεύει κατάλληλα το επόμενο βήμα της. Αυτό που θέλει από εσάς, δεν είναι ούτε να ψηφίσετε το νέο logo της, ούτε να το σχεδιάσετε.

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να σχολιάσετε την γνώμη σας για τα 2 logo που σας παραθέτει η Mozilla (και κάποιες υποκατηγορίες που έχει το καθένα για διάφορες εφαρμογές).

Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να εκφράσουν την καλλιτεχνική τους άποψη, δεν έχουν παρά να μπούν στην σελίδα της Mozilla και να την βοηθήσουν να ξαναμπεί στο “παιχνίδι” με τα top browsers!

 

Σχολιάστε:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !