Με ένα μήνυμα στο messenger μπορείς να ρωτήσεις πότε έρχεται το λεωφορείο σου και να πάρεις άμεση απάντηση!

Με ένα μήνυμα στο messenger μπορείς να ρωτήσεις πότε έρχεται το λεωφορείο σου και να πάρεις άμεση απάντηση!

401ac67fdeb782c60897bd4d8c3a5c59-301

Με ένα μήνυμα στο Facebook Messenger μπορείς να δεις από οποιοδήποτε κινητό, tablet ή υπολογιστή πότε έρχεται το λεωφορείο σου στην στάση που θες! Οι χρόνοι αναμονής ανανεώνονται real-time από το σύστημα τηλεματικής του ΟΑΣΑ και το έργο αυτό δημιουργήθηκε και συντηρείται από τον Χρήστο Παναγιωτακόπουλο.
Πρόκειται για ένα chatbot το οποίο έχει σκοπό να σου κάνει την ζωή.. πολύ πιο εύκολη. Το όνομα του είναι “Πότε έρχεται το λεωφορείο μου” και μπορείτε να το αναζητήσετε στο messenger για να ξεκινήσετε την συνομιλία!
Πάμε να δούμε πως δουλεύει.

Αρχικά, υπάρχει η επιλογή να ενεργοποιήσουμε το gps και να βρεθούν οι κοντινότερες στάσεις από την τοποθεσία μας. Αν ξέρουμε την στάση ή την γραμμή που θέλουμε να αναζητήσουμε, μπορούμε να το γράψουμε κατευθείαν. Για να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα καλό θα ήταν να γράφουμε πρώτα το αριθμό της γραμμής και στη συνέχεια το όνομα της στάσης.

Επιλέγουμε την κατεύθυνση που θέλουμε να πάρουμε. Σε περίπτωση που κάνουμε ένα μικρό λάθος στο όνομα της στάσης, το bot θα το διορθώσει αυτόματα και το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει.

Μπορείτε να πατήσετε την “Ανανέωση” ώστε να ξέρετε ακριβώς τον χρόνο που έχει απομείνει από την τελευταία φορά που κοιτάξατε. Όπως φαίνεται, εγώ το έχασα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όσο κακή μέρα και να έχουμε, όσο και αν μας ενοχλεί που δεν προλάβαμε το λεωφορείο, θα πρέπει να είμαστε ευγενικοί γιατί αλλιώς το bot θα στεναχωρηθεί.

Θα μας κάνει να αισθανθούμε τύψεις που του μιλήσαμε άσχημα.


Μην ανησυχείτε όμως, δεν κρατάει κακίες.

 
Αν θες να κάνεις την ζωή των φίλων σου πιο εύκολη, κάνε μια κοινοποίηση το άρθρο και μετά ζήτα τους να σε κεράσουν έναν καφέ.


Ακολουθήστε το Business Review στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.

Ίσως σας ενδιαφέρει