Πώς το Fortnite έγινε το πιο επιτυχημένο video game στον κόσμο

Πώς το Fortnite έγινε το πιο επιτυχημένο video game στον κόσμο

fornite-670x410

Τους τελευταίους μήνες έχουν βγει πάρα πολλά video games που έχουν απασχολήσει την τεράστια κοινότητα των gamers. Άλλα επένδυσαν στα γραφικά, άλλα στα σενάριο κι άλλα στην πρωτοτυπία. Όλα όμως πρέπει να υποκλιθούν στην απόλυτη κυριαρχία του Fortnite.
Τo video game που χωρίς να είναι ακριβώς κορυφαίο σε κάτι, έχει καταφέρει να κρατήσει εκατομμύρια παίχτες καρφωμένους μπροστά στον υπολογιστή και τις κονσόλες. Το παιχνίδι που εκτός από κοινούς θνητούς έχει γίνει η αγαπημένη ασχολία διαφόρων ανθρώπων που βρίσκονται στην κορυφή της show-biz.
Τι είναι εκείνο που το κάνει τόσο επιτυχημένο; Δεν ξέρουμε αν είναι τα κομίστικα γραφικά. Δεν είμαστε σίγουροι αν η τρομερή ένταση που σου μεταφέρει είναι το στοιχείο που κάνει τους ανθρώπους να παθαίνουν κόλλημα μαζί του. Ή μήπως το γεγονός πώς παρόλο τον φοβερό ανταγωνισμό που προκαλεί, δεν χάνει πότε το στοιχείο του fun;
Αντί όμως να απαντήσουμε εμείς σε όλα αυτά, υπάρχει ένα μικρό βίντεο (ένα μίνι ντοκιμαντέρ) του The New Yorker, με συνεντεύξεις από τους πραγματικά αρμόδιους για να δώσουν απαντήσεις, που εξηγεί ακριβώς τι έχει συμβεί, και το Fortine από ένα απλό παιχνίδι έχει γίνει ένα παγκόσμιο φαινόμενο με 3,4 εκ ενεργούς χρήστες.

Να σου πούμε μόνο πώς ο συνδυασμός της ιδέας για ένα παιχνίδι επιβίωσης τύπου Hunger Games (το mode Battle Royale) με το γεγονός πώς ο Drake έχει δηλώσει φανερά την αγάπη του για αυτό, είναι μία win-win κατάσταση.
Ένα λαβράκι που θα ήθελε κάθε διευθυντής marketing να έχει στα χέρια του.


Πηγή: gr.askmen.com

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας