Πόσα βγάζει ένας τυπικός τραπεζίτης της Wall Street σε κάθε στάδιο της καριέρας του

Πόσα βγάζει ένας τυπικός τραπεζίτης της Wall Street σε κάθε στάδιο της καριέρας του

wolf_of_wall_streat

Ένας από τους πολλούς λόγους που πολλοί πηγαίνουν να δουλέψουν στην Wall Street είναι ότι η αμοιβή είναι πολύ καλή. Ακολουθεί μια ανάλυση για το τι θα μπορούσαν να βγάλουν οι εκκολαπτόμενοι Wall Streeters σε διάφορα στάδια της σταδιοδρομίας τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες από 1.236 επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα της Νέας Υόρκης, το Emolument εκτιμά το μέσο μισθό και τα μπόνους για τους επαγγελματίες της Wall Street σε επίπεδο αναλυτή, συνεργάτη, αντιπροέδρου, διευθυντή και διευθύνοντα συμβούλου:

Ενώ οι μισθοί αυξάνονται με ένα σταθερό ρυθμό καθώς κάποιος ανεβαίνει στην ιεραρχία, τα μπόνους αυξάνονται εκθετικά, με το μέσο μπόνους για τους διευθύνοντες συμβούλους να υπερβαίνει κατά πολύ τον μέσο μισθό.
Η εξέταση των συνολικών δεδομένων δείχνει ότι η άνοδος στην κορυφή φέρνει μια μεγάλη ανταμοιβή: Ενώ ο μέσος αναλυτής βγάζει 128.000 δολάρια με μισθό και μπόνους, ο μέσος διευθύνοντας σύμβουλος βγάζει συνολικά 827.000 δολάρια, δηλαδή σχεδόν εξίμισι φορές το μέσο όρο του αναλυτή.
Πηγή : Business Insider

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει