Οι πρώην εργαζόμενοι της Lehman Brothers διοργανώνουν “μυστικό πάρτυ”, 10 χρόνια μετά την κατάρρευση

Οι πρώην εργαζόμενοι της Lehman Brothers διοργανώνουν “μυστικό πάρτυ”, 10 χρόνια μετά την κατάρρευση

lehman2_997945b

Εκατοντάδες πρώην εργαζόμενοι του αποτυχημένου κολοσσού Lehman Brothers, πρόκειται να διοργανώσουν πάρτυ για την 10η επέτειο από την κατάρρευση της εταιρείας.
Η “μυστική” συνεύρεση που θα γίνει σε άγνωστο μέρος στις 15 Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, καθώς το σκάνδαλο της εταιρείας ήταν εν μέρει υπεύθυνο για την σύντομη λιτότητα στην Βρετανία.
Σύμφωνα με την Independent και εκπρόσωπο του Εργατικού Κόμματος, το πάρτυ είναι “ντροπιαστικό” και “αισχρό”.
Επιπλέον, προσθέτει: “Είναι απαράδεκτο για όλους τους ανθρώπους που έχασαν τις δουλειές και τα σπίτια τους λόγω ορισμένων τραπεζιτών που οδήγησαν σε αυτήν την οικονομική κατάρρευση.”
Η πρόσκληση για το εν λόγω πάρτυ ανέφερε μεαξύ άλλων: “Τί καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε την 10η επέτειο, από το να φέρουμε κοντά όλους τους υπαλλήλους και τα στελέχη της εταιρείας!”

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.