«Δημοσκόπηση» χωρίς… δημοσκόπηση!

«Δημοσκόπηση» χωρίς… δημοσκόπηση!

dimoskopisi

Πριν λίγες ημέρες, κυκλοφόρησε ένα άρθρο που υποστηρίζει πως «δημοσκόπηση που έχει διενεργηθεί τις τελευταίες ημέρες – με το δεδομένο της εξόδου της χώρας από τα μνημόνια – και έχει τεθεί υπόψιν της ηγεσίας πολιτικού κόμματος, φέρνει ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό«. Μόνο που υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα. Η «δημοσκόπηση» είναι στην κυριολεξία ανύπαρκτη.
Το νέο της «δημοσκόπησης που ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό» (υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ), αν και εκ πρώτης ανάγνωσης φαντάζει εξαιρετικά σοβαρή πολιτική εξέλιξη, εμφανίστηκε μόνο σε δυο ιστοσελίδες. Η πρώτη (αρχική πηγή), ήταν το Periodista και η δεύτερη το Olympia.
Η ανωτέρω δημοσίευση υποστηρίζει πως η «δημοσκόπηση» έχει τεθεί υπόψιν της ηγεσίας πολιτικού κόμματος που δεν κατονομάζεται και φανερώνει ανατροπή στη πρόθεση ψήφου υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, που σύμφωνα με τον αρθρογράφο κ. Δημήτρη Μπεκιάρη, προκύπτει από το «κλίμα ευφορίας» που επικρατεί εξαιτίας της εξόδου της Ελλάδας από τα Μνημόνια (που όμως δεν σημαίνει τέλος επιτήρησης και αυστηρής λιτότητας).
Ο αρθρογράφος δεν δίνει καμία πληροφορία για την «ανατρεπτική δημοσκόπηση», όπως από ποιον διεξήχθη, μέγεθος δείγματος, ημερομηνία διεξαγωγής, τρόπος διεξαγωγής, πρόθεση ψήφου κτλ. Δεν αναφέρει καν ποιανού κόμματος είναι η «ηγεσία που έλαβε γνώση αυτής».
Διαβάστε την συνέχεια στα Ellinika Hoaxes.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας