Παράνομη χρήση της επωνυμίας “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” στο διαδίκτυο!

Παράνομη χρήση της επωνυμίας “ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ” στο διαδίκτυο!

sklavenitis-1

Τις τελευταίες ημέρες μια σελίδα (Πορτοκαλί Προσφορές) ισχυρίζεται πως δίνει  δωροεπιταγές αξίας 500 ευρώ τα οποία μπορούν να εξαργυρωθούν στα καταστήματα του Σκλαβενίτη. Δείτε πως μοιάζει η δημοσίευση:

Η σελίδα αυτή όπως και η προσφορά είναι ψεύτικες και ασκούν παράνομη χρήση της επωνυμίας της γνωστής αλυσίδας super market. Μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας ΕΔΩ.
Στο Business Review έχουμε ενημερώσει πολλές φορές για την επικίνδυνη εξάπλωση που έχουν τα fake news στο διαδίκτυο και προσπαθούμε να δημοσιεύουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε ανάλογα περιστατικά και να κρατάμε τους αναγνώστες μας ενήμερους. Πρόσφατα περιστατικά αποτελούν η ψεύτικη δημοσκόπηση και ο αλλαγμένος αλγόριθμος του facebook.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.