Ξεκίνησε τη λειτουργεία του το πρώτο Hyatt Hotel στην Ελλάδα!

Ξεκίνησε τη λειτουργεία του το πρώτο Hyatt Hotel στην Ελλάδα!

20180829_123357

Η Hyatt Hotels Corporation ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens, του πρώτου Hyatt ξενοδοχείου στην ελληνική πρωτεύουσα και του πρώτου ξενοδοχείου του brand Grand Hyatt στη χώρα, στο κτήριο που μέχρι πρότινος στεγαζόταν το ξενοδοχείο Athens Ledra.
Το νέο πολυτελές ξενοδοχείο εδράζεται στη Λεωφόρο Συγγρού, πολύ κοντά στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και το Πάντειο Πανεπιστήμιο, σε μια περιοχή που παρατηρείται έντονη τουριστική ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια με το άνοιγμα πολλών ξενοδοχείων. Το κτίριο συνδυάζει μεγαλοπρεπή αρχιτεκτονική και πρωτοποριακό design, ενώ βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το ιστορικό κέντρο της πόλης, το μουσείο της Ακρόπολης αλλά και την παραλιακή ζώνη.
Το ξενοδοχείο διαθέτει 309 δωμάτια, 38 εκ των οποίων είναι υπερπολυτελείς σουίτες συμπεριλαμβανομένων της Προεδρικής, της Royal Suite και τεσσάρων Grand Executive Suites. Διαθέτει επίσης επτά πολυλειτουργικές συνεδριακές αίθουσες που δύνανται να φιλοξενήσουν έως και 1.000 άτομα.
Σύμφωνα με την Hyatt, εξυμνώντας την εμβληματική ελληνική κουλτούρα, τα 309 δωμάτια ενσωματώνουν στοιχεία που θυμίζουν την αρχαία Αθήνα. Μαζί με αυθεντικά έργα από το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, το ξενοδοχείο αναδεικνύει επίσης το state of the art lobby που διαθέτει, με το εντυπωσιακό έκθεμα The Coin, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα αρχαία αθηναϊκά νομίσματα και αντιπροσωπεύει την ελληνική οικονομική ευμάρεια του 5ου αιώνα π.Χ. Ταυτόχρονα, το rooftop του ξενοδοχείου φιλοξενεί το εξαιρετικό Penthouse Restaurant και μία εξωτερική πισίνα με εκπληκτική θέα προς την Ακρόπολη.
«Η Αθήνα, κορυφαίος προορισμός στην Ευρώπη και επίκεντρο του παγκόσμιου τουριστικού χάρτη, συνδυάζει σήμερα περίτεχνα τη λαμπρότητα του πολιτισμικού της παρελθόντος σε μια πόλη γεμάτη γεύσεις, ρυθμό, μοντέρνα τέχνη και γοητεία», δήλωσε ο Νίκος Τρικουράκης, General Manager του ξενοδοχείου Grand Hyatt Athens. «Το Grand Hyatt Athens θα προσφέρει στους επισκέπτες απαράμιλλες εμπειρίες φιλοξενίας και ποιότητας υπηρεσιών σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, καινοτομίας και μίνιμαλ πολυτέλειας».
Την διοίκηση του ξενοδοχείου έχει αναλάβει η Kokari Limited/KNOSSIAN GROUP, μέλος του ομίλου Γ. & Κ. Δασκαλαντωνάκης KNOSSIAN Group, ενώ την κατασκευή και διαμόρφωση επιμελήθηκε ο διεθνής όμιλος επένδυσης ακινήτων Henderson Park and Hines.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας