Τόσα βγάζουν δισεκατομμυριούχοι και διασημότητες σε 1 ώρα!

Τόσα βγάζουν δισεκατομμυριούχοι και διασημότητες σε 1 ώρα!

bezos_amazon
  • Μερικοί από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Αμερικής κερδίζουν περισσότερα χρήματα σε μια ώρα από ότι άλλοι θα δουν ποτέ στη ζωή τους.
  • Το Business Insider υπολόγισε πόσα χρήματα σε δολάρια βγάζουν 16 από τους πλουσιότερους δισεκατομμυριούχους και τις διασημότητες σε μια ώρα, και τα αποτελέσματα είναι διαφωτιστικά.
  • Ο Jeff Bezos κερδίζει περισσότερα από 4 εκατομμύρια δολάρια την ώρα ενώ η Kylie Jenner κερδίζει το μέσο μισθό των ΗΠΑ σε περίπου 2 ½ ώρες.

Για τους υπολογισμούς, χρησιμοποιήθηκαν τα διαθέσιμα ετήσια κέρδη και η καθαρή αξία περιουσίας για κάθε άτομο βάσει των εκτιμήσεων του Forbes. Για τους δισεκατομμυριούχους που βρέθηκαν στον κατάλογο υπολογίστηκε η διαφορά μεταξύ της καθαρής αξίας τους (2017 – 2018)  για να καθορίσουν τα ετήσια κέρδη τους.
Για διασημότητες μουσικής, κινηματογράφου και μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι πληροφορίες για τα κέρδη ελήφθησαν από τον κατάλογο του Forbes 2018 Highest-Paid Celebrities, τα στοιχεία του οποίου είναι από τον Ιούνιο του 2017 έως τον Ιούνιο του 2018.
Στη συνέχεια διαιρέθηκαν όλα τα ετήσια κέρδη κατά 8.760, δηλαδή τον αριθμό των ωρών σε ένα χρόνο, για να υπολογιστεί τελικά πόσο κέρδισε κάθε άτομο μία ώρα.

Ο Jeff Bezos, ο Mark Zuckerberg και η Alice Walton κερδίζουν περισσότερα από 1 εκατομμύριο δολάρια την ώρα. Ο Bezos κερδίζει $ 4,474,885 την ώρα, που είναι περίπου 157 φορές ο μέσος ετήσιος μισθός που πληρώνει τους εργαζομένους της η Amazon ($ 28.466).
 

Από όλες τις διασημότητες της λίστας, ο George Clooney κερδίζει τα μέγιστα, κερδίζοντας $ 27.283 κάθε 60 λεπτά. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι είναι ο κορυφαίος ηθοποιός στον κατάλογο του Forbes 2018 Highest-Paid Celebrities του Forbes .
Η Kylie Jenner, το νεαρότερο άτομο στην πιο πλούσια λίστα γυναικών της Forbes , δεν βρίσκεται πολύ πίσω από τον Clooney, με ωριαία κέρδη $ 19.006. Αυτό σημαίνει ότι η Jenner βγάζει σε μόλις 2,38 ώρες το μέσο μισθό των ΗΠΑ ύψους 45.552 δολαρίων, σύμφωνα με στοιχεία του Γραφείου Στατιστικών Εργασίας.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας