Η στιγμή που ο Mark Zuckerberg έγινε δεκτός στο Harvard (video)

Η στιγμή που ο Mark Zuckerberg έγινε δεκτός στο Harvard (video)

40853C9000000578-0-image-a-20_1495164590825

Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg, είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο αυτή τη στιγμή όμως σαν.. κοινός θνητός είχε και εκείνος τις στιγμές αγωνίας του μαζί με την οικογένειά του για το αν θα καταφέρει τελικά να φοιτήσει στο  Πανεπιστήμιο του Harvard. Δεν είναι κρυφό άλλωστε πως μόνο ένα πολύ μικρό ποσοστό των αιτήσεων γίνονται δεκτές κάθε χρόνο λόγο της ποιότητας και της διεθνής αναγνώρισης του πανεπιστημίου.
Ακολουθεί βίντεο τραβηγμένο από τον πατέρα του Zuckerberg, στο οποίο φαίνεται ο νεαρός Mark να ανοίγει τα e-mail του ώστε να δει αν έγινε δεκτός… and the rest is history!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.

Ίσως σας ενδιαφέρει