Πτώση της μετοχής της Tesla μετά την “κατάρρευση” του Elon Musk σε συνέντευξη

Πτώση της μετοχής της Tesla μετά την “κατάρρευση” του Elon Musk σε συνέντευξη

180530115138-elon-musk-tesla-investors-grumbling-photo-illo-1024x576

Η μετοχές της Tesla παρουσίασαν μείωση 8.5% το πρωί της Παρασκευής, μετά από διαδικτυακή συνέντευξη του Elon Musk ο οποίος αποκάλυψε προσωπικά προβλήματα που τον απασχολούν έντονα στη ζωή του.
Σύμφωνα με την independent και τον δισεκατομμυριούχο CEO, ο τελευταίος χρόνος ήταν για τον ίδιο “εξαντλητικός”. Λόγω του στρες που έχει τους τελευταίους 12 μήνες, η υγεία του έχει επηρεαστεί καθώς χρειάζεται χάπια για να μπορέσει να κοιμηθεί.
“Με επισκέπτονται φίλοι μου για να δουν αν είμαι καλά, αυτός ο χρόνος δεν ήταν πολύ καλός για εμένα… κάθε βράδυ πρέπει να αποφασίσω αν θα πάρω χάπια ή αν δε θα κοιμηθώ…”, παραδέχθηκε ο Elon Musk.
Αν και έκλαψε μερικές φορές κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο ίδιος την έδωσε για να απαντήσει στα ερωτήματα που αμφισβητούν της ηγεσία του στην Tesla.
Την προηγούμενη εβδομάδα εκτόξευσε την μετοχή της εταιρείας του, ύστερα από ένα Τweet πως σκέφτεται να την εντάξει στο χρηματιστήριο για $420/μετοχή.
Μερικοί βλέποντάς τον να καπνίζει μαριχουάνα στην συνέντευξη, αναρωτήθηκαν αν τα 420 δολ. ανά μετοχή είχαν κάποια σχέση με τον αριθμό 420, συνώνυμο της Κάναβης στην Αμερική.

 
Ο ίδιος απάντησε: “Σκεφτόμασταν τα $419, αλλα τα $420 είναι καλύτερη ιδέα. Δεν έχει σχέση με την μαριχουάνα, το χόρτο δεν βοηθάει στην παραγωγικότητα…”.
Δείτε απόσπασμα από την συνέντευξη ΕΔΩ.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.