Επεκτείνονται στην αγορά της Κύπρου τα Public

Επεκτείνονται στην αγορά της Κύπρου τα Public

public_1

Επεκτείνει το δίκτυό της η αλυσίδα καταστημάτων Public, μέλος του Ομίλου Olympia, με ένα νέο κατάστημα στην Κύπρο, αριθμώντας πέντε καταστήματα στη χώρα και συνολικά 54 σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το νέο κατάστημα Public που εγκαινιάστηκε στο Παραλίμνι της επαρχίας Αμμόχωστου είναι ένα υπερσύγχρονο super store 800 τ.μ., στο οποίο έχουν ήδη δημιουργηθεί 20 νέες θέσεις εργασίας. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο κατάστημα φιλοδοξεί να γίνει το νέο σημείο αναφοράς της πόλης, μεταφέροντας το μοναδικό concept των Public στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν πάνω από 500.000 είδη ψυχαγωγίας και τεχνολογίας, όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games.
Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο του Παραλιμνίου, μιας από τις μεγαλύτερες πόλεις της Κύπρου, στη λεωφόρο 1ης Απριλίου και καλύπτει γεωγραφικά το νοτιοανατολικό τμήμα του νησιού, συμπεριλαμβανομένης της ιδιαίτερα τουριστικής περιοχής του Πρωταρά.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας