Οι 10 ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

Οι 10 ποδοσφαιριστές με την μεγαλύτερη αξία στον κόσμο

skysports-lionel-messi-neymar-barcelona_3903309

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο έχει κάνει τις αξίες των ποδοσφαιριστών στο “ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο” να έχουν πάρει φωτιά. Εκτός από αυτό, οι ομάδες δαπανούν τεράστια ποσά προκειμένου να αποκτήσουν τους  ποδοσφαιριστές που θέλουν, κάτι που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στο ποδοσφαιρικό κοινό. Αν θέλετε  να δείτε ποιος είναι ο λόγος των ακριβών μεταγραφών, πατήστε ΕΔΩ.
Οι 10 πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές λοιπόν την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι οι παρακάτω και χρησιμοποιούμε τις αξίες που δίνει το παγκοσμίως έγκυρο Transfermarkt.
Πρέπει να σημειωθεί πως η ποδοσφαιρική αξία ενός παίκτη αυξομειώνεται και με βάση την ηλικία του. Αυτός είναι ο κύριος λόγος που για πρώτη φορά δεν βλέπουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο (100 εκ.) στην πρώτη 10αδα.

Όπως βλέπουμε και από την εικόνα, την πρώτη θέση (180 εκ) μοιράζονται οι Νειμάρ και Λιονέλ Μέσσι. Ο λόγος που ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί είναι πρώτος παρόλο που έχει την ίδια αξία με τον Αργεντινό, είναι η νεαρότερη ηλικία του. Συνεχίζουμε με 4 ποδοσφαιριστές ίδιας αξίας ξανά (150 εκ) με κριτήριο για την ακριβής θέση όπως είπαμε και πριν, την ηλικία τους. Πρόκειται για τους Κυλιάν Εμπαπέ, Χάρι Κέιν, Μοχάμεντ Σαλάχ και Κέβιν Ντε …Μπράουν, Μπρούιν η Μπράουνε (κυριολεκτικά οι σπίκερ δεν έχουν αποφασίσει πως θα τον λένε).
Στη συνέχεια έχουμε 3 ακόμα ποδοσφαιριστές που μοιράζονται την ίδια αξία (120 εκ) και είναι οι Αντουάν Γκριζμάν, Φελίπε Κουτίνιο και Εντέν Αζάρ. Την δεκάδα ολοκληρώνει ο σταρ της Γιουβέντους, Πάολο Ντιμπάλα (110 εκ).
Μπορείτε να δείτε περισσότερους ποδοσφαιριστές στο site του Transfermarkt.
Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να δείτε παρόμοια, ακολουθήστε το Business Review σε Facebook, Instagram και Twitter !

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.