Τα 5 καλύτερα κινητά της Xiaomi

Τα 5 καλύτερα κινητά της Xiaomi

xiaomi

H Xiaomi είναι από τις νεότερες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, καθώς κυκλοφόρησε το πρώτο της smartphone το 2011. Από το 2015 έως και σήμερα, η Κινεζική εταιρεία, είναι η 4η μεγαλύτερη κατασκευάστρια smartphones παγκοσμίως, με συνεχή ανοδική τάση!
Για τους καταναλωτές, αλλά και για τους ειδικούς, εντός και εκτός Ελλάδας, η Xiaomi έχει τα καλύτερα value for money smartphones της αγοράς και όχι άδικα. Κατασκευάζει smartphones εξαιρετικής ποιότητας, με δυνατά χαρακτηριστικά και τα διαθέτει σε πιο προσιτές τιμές συγκριτικά με τους μεγάλους ανταγωνιστές της στην αγορά. Οι χαμηλότερες τιμές αποτελούσαν και την πολιτική της εταιρείας από την αρχή. Βέβαια, όσο κερδίζει έδαφος στην αγορά και συνεχίζει να εισάγει νέες καινοτομίες, κατασκευάζει μοντέλα που φτάνουν και σε υψηλότερες τιμές, πάντα όμως χαμηλότερες συγκριτικά με εταιρείες όπως η Samsung, η Apple, ακόμα και η Huawei.
Επειδή είμαι ανάμεσα σε αυτούς που θεωρούν ότι η Xiaomi έχει τα καλύτερα value for money smartphones της αγοράς, σας παρουσιάζω μέσω του Business Review τα 5 καλύτερα κινητά της στην αγορά αυτή τη στιγμή κατά τη γνώμη μου, αλλά και τις κριτικές στο internet όσων τα δοκίμασαν.
Κάνοντας κλικ πάνω στην τιμή του κάθε ενός ανήγει σε νέα καρτέλα η σελίδα του κινητού στο site του Public, στην οποία υπάρχουν αναλυτικά τα χαρακτηριστικά και με λίγα μόλις κλικ μπορείτε να παραγγείλετε τη συσκευή που θέλετε!

Xiaomi Mi 10 128GB

Στην πρώτη είναι το νεότερο μοντέλο της Xiaomi.Έχει 8πύρηνο (1+3+4) επεξεργαστή Snapdragon 865 στα 2.84 GHz, 8GB RAM και 128 GB ROM. Οι επιδόσεις της CPU έχουν βελτιωθεί, η ταχύτητα του παιχνιδιού και η επιδόσεις της ΑΙ έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η οθόνη του είναι 6,67” και η ανάλυση της οθόνης είναι 2340 x 1080 pixels.
Διαθέτει τετραπλή κάμερα 108+13 +2 + 2 MP και selfie κάμερα 20 MP. Με μπαταρία 4.780 mAh και λειτουργία ταχείας φόρτισης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στάθμη της μέσα στη μέρα. Αν σας ενδιαφέρει η κάμερα και θέλετε να βγάζετε υψηλής ποιότητας φωτογραφίες αυτό είναι το ιδανικό smartphone για σας! Πρόκειται για ένα μοντέλο με καταπληκτικά χαρακτηριστικά που μάλιστα δεν μπορείς να τα βρεις σε καμία άλλη μάρκα σε τόσο προσιτή τιμή για τα δεδομένα τους. Τιμή 649 €
 

Xiaomi Redmi Note 9 Pro (128GB)


Στη δεύτερη θέση είναι το πανίσχυρο βάση χαρακτηριστικών και υψηλών επιδόσεων Xiaomi Redmi Note 9 Pro.  Έχει 8πύρηνο επεξεργαστή  Snapdragon 720G στα 2.3 GHz και 6GB RAM γεγονός που το κάνει ταχύτατο. Διαθέτει μνήμη ROM 128 GB αλλά μπορεί να δεχθεί επέκταση μνήμης έως και 512 GB. Έχει οθόνη 6.67” και η ανάλυση της οθόνης είναι Full HD 2400 x 1080, με ευρεία χρωματική γκάμα και υψηλή αντίθεση.
Διαθέτει τετραπλή κάμερα 64 + 8 + 5 + 2 MP με χρήση τεχνολογίας AI και selfie κάμερα 16 MP. H μπαταρία χωρητικότητα 5.020 mAh είναι η πιο ισχυρή ολόκληρης της αγοράς και σε συνδυασμό με τη λειτουργία ταχείας φόρτισης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε καθόλου για τη στάθμη της μπαταρίας μέσα στη μέρα. Επομένως αν σαν νοιάζει η ισχύς της μπαταρίας σε συνδυασμό με υψηλές επιδόσεις αυτό είναι σίγουρα το ιδανικό smartphone για εσάς! Η τιμή είναι εξαιρετικά προσιτή με βάση τα χαρακτηριστικά του. Τιμή 329
 

Mi 9T Pro (128GB)

Στην τρίτη θέση είναι το Mi 9T Pro .Έχει 8πύρηνο (1+3+4) επεξεργαστή Snapdragon 855 στα 2.84 GHz, 6GB RAM και 128 GB ROM. Οι επιδόσεις της CPU έχουν βελτιωθεί, η ταχύτητα του παιχνιδιού και η επιδόσεις της ΑΙ έχουν βελτιωθεί σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Η οθόνη του είναι 6,39” και η ανάλυση της οθόνης είναι 2340 x 1080 pixels.
Διαθέτει τριπλή κάμερα 48 + 8 + 13 MP και selfie κάμερα 20 MP. Για εξοικονόμηση χώρου στη συσκευή, η selfie κάμερα δεν βρίσκεται πάνω από την οθόνη, η οποία καλύπτει σχεδόν όλη τη συσκευή, αλλά είναι αόρατη, εντός της συσκευής, ώσπου να της ζητηθεί να ενεργοποιηθεί και τότε εμφανίζεται στο πάνω μέρος, συνοδευόμενη από ένα ηχητικό εφέ.
Με μπαταρία 4.000 mAh και λειτουργία ταχείας φόρτισης, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στάθμη της μέσα στη μέρα. Πρόκειται για ένα μοντέλο με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μάλιστα σε αρκετά προσιτή τιμή. Τιμή 499 €

Xiaomi Redmi Note 8 Pro (64GB)


Στην τέταρτη θέση είναι το Redmi Note 8 Pro. Με 8πύρηνο (2+6) επεξεργαστή MTK Helio G90T στα 2.05 GHz και 6GB RAM πιάνει υψηλές ταχύτητες. Διαθέτει επίσης μνήμη ROM 64 GB. Έχει οθόνη 6.53”, με ανάλυση 2340 x 1080.
Διαθέτει τετραπλή κάμερα 64 + 8 + 2 + 2 MP με χρήση τεχνολογίας AI και selfie κάμερα 20 MP. Με μπαταρία 4.500 mAh και λειτουργία ταχείας φόρτισης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στάθμη της. Τιμή 279 €
 

Pocophone F1

Στην πέμπτη θέση είναι το καλύτερο mid-range smartophone που κατασκευάζει η Xiaomi, το οποίο όμως δεν πωλείται με το εμπορικό της σήμα. Με 8πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 845 στα 2.8 GHz και 6GB RAM πιάνει υψηλές ταχύτητες. Διαθέτει επίσης μνήμη ROM 128 GB. Έχει οθόνη 6.21”, με ύψος συσκευής 15.55 cm.
Διαθέτει διπλή κάμερα 12 + 5 MP με χρήση τεχνολογίας AI και selfie κάμερα 20 MP με αναβαθμισμένη τεχνολογία Beautify 3D και λειτουργία θόλωσης του φόντου. Με μπαταρία 4.000 mAh, η μέγιστη μέχρι στιγμής, και λειτουργία ταχείας φόρτισης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη στάθμη της. Τιμή 299 €
 
*Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω μοντέλα μπορεί να κυκλοφορούν και σε εκδόσεις με τη μισή RAM ή εκδόσεις Lite τις οποίες μπορείτε να προτιμήσετε αν το budget σας είναι πιο χαμηλό.
*Η τελευταία ενημέρωση του άρθρου πραγματοποιήθηκε στις 29/7/20. Από τότε οι τιμές ενδέχεται να έχουν αλλάξει και να έχουν κυκλοφορήσει νέες συσκευές. Οι τιμές που αναγράφονται είναι κατά την ημερομηνία ενημέρωσης του άρθρου.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει