Έτσι ήταν τα πρώτα γραφεία της Google σε ένα γκαράζ της Καλιφόρνια

Έτσι ήταν τα πρώτα γραφεία της Google σε ένα γκαράζ της Καλιφόρνια

google_garage

Μπορεί η επίσημη έναρξη της Google να έγινε στις 4 Σεπτεμβρίου 1998, ωστόσο  η εταιρεία γιορτάζει τα γενέθλιά της στις 27 Σεπτεμβρίου για πάνω από μια δεκαετία. Όπως κάθε χρόνο λοιπόν, έτσι και σήμερα η garage company που κατάφερε να αλλάξει τον σύγχρονο κόσμο γιορτάζει τα 20 της χρόνια προσφέροντας πλήθος διαδραστικών λειτουργιών.
Ένα doodle video μας δείχνει τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις μέσα στα χρόνια, η επιφάνεια εργασίας του Google Images έχει ανανεωθεί και φυσικά ένα 360 βίντεο μας μεταφέρει στα ενδότερα της εταιρείας όταν πρωτοξεκίνησε, στο περίφημο γκαράζ δηλαδή του Μένλο Παρκ.
Παρότι το βίντεο είναι αρκετά χαριτωμένο και απλό υπάρχουν πολλά κρυμμένα σύμβολα στο γκαράζ της Susan Wojcicki (τώρα CEO του Youtube), όπου ο Λάρι Πέιτζ και ο Σεργκέι Μπριν δημιούργησαν το πρώτο γραφείο της Google.
Κλικάροντας εδώ μπορείτε να περιηγηθείτε εικονικά σε όλα τα δωμάτια του χώρου, να εντοπίσετε πολυάριθμα gadgets της δεκαετίας του ’90, όπως δισκέτες και βιβλία ενθύμια της εποχής,  αλλά και να ανοίξετε την μυστική πόρτα για να δείτε πλήθος αναμνηστικών της Google.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας