Η Apple αγοράζει το Shazam και αφαιρεί οριστικά τις διαφημίσεις

Η Apple αγοράζει το Shazam και αφαιρεί οριστικά τις διαφημίσεις

shazam

Μετά την εξαγορά, η Apple αφαιρεί τις διαφημίσεις από το Shazam για όλους τους χρήστες. Τι θα ισχύσει για τους χρήστες του Android.

Αρκετούς μήνες μετά την ανακοίνωση της πρόθεσης της για εξαγορά του Shazam, η Apple χρειάστηκε να περιμένει και την έγκριση της Ευρωπαϊκής Ένωσης προτού οριστικοποιήσει τη συμφωνία ύψους 400 εκατ. δολαρίων.
Η έγκριση δόθηκε πριν από μερικές ημέρες και η εταιρεία προχώρησε χθες στην επίσημη ανακοίνωση ότι ολοκληρώθηκε η εξαγορά της δημοφιλούς εφαρμογής και σαν πρώτο δωράκι επιβεβαίωσε ότι αποσύρει τις διαφημίσεις για όλους τους χρήστες. Για όσους μπορεί να ζούσαν μακριά από αυτόν τον πλανήτη τα τελευταία χρόνια, το Shazam αποτελεί μία από τις κορυφαίες εφαρμογές που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να αναγνωρίζουν την μουσική που ακούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Απόδειξη της δημοφιλίας της είναι φυσικά τα περισσότερα από 1 δισ. downloads της εφαρμογής σε όλο τον κόσμο και το γεγονός ότι χρησιμοποιείται από σχεδόν 20 εκατ. χρήστες καθημερινά.
Σε περίπτωση που αγχώνεστε για το μέλλον της εφαρμογής για συσκευές Android, τα πράγματα θα παραμείνουν ως έχουν και η Apple θα συνεχίσει να την υποστηρίζει κανονικά, επίσης αφαιρώντας τις διαφημίσεις για όλους τους χρήστες.
 


Πηγή: news247.gr


 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.

Ίσως σας ενδιαφέρει