Το νέο γήπεδο-στολίδι της Real Madrid!

Το νέο γήπεδο-στολίδι της Real Madrid!

Santiago_Bernadeu_nuevo

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τα σχέδια της για την ανακαίνιση του  Santiago Bernabeu. Το ανακαινισμένο γήπεδο θα είναι 12 μέτρα ψηλότερο, θα έχει ένα νέο εξωτερικό περίβλημα και αναδιπλούμενη οροφή. Ακόμη στο εσωτερικό θα αλλάξει και θα γίνει ψηφιακό και πλήρως σύγχρονο, θα διαθέτει οθόνη βίντεο 360 μοιρών, και διάφορες εμπορικές εγκαταστάσεις. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, θα είναι το πιο φιλικό γήπεδο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Το νέο Bernabeu, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κοστίσει 400 εκατ. ευρώ
Η Ρεάλ αναμένεται να πάρει δάνειο 520.000.000 ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί σε 25 χρόνια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει υπολογιστεί πως η Ρεάλ θα πρέπει να πληρώνει 25.000.000 ευρώ για τα επόμενα 25 χρόνια με ένα επιτόκιο 3%, το οποίο είναι αρκετά ευνοϊκό. Τις λεπτομέρειες της συμφωνίας και της αποπληρωμής του δανείου θα κάνει γνωστές ο ίδιος ο Φλορεντίνο Πέρεθ.
Με τις νέες βελτιώσεις στο γήπεδο, αναμένονται επιπλέον έσοδα 150.000.000 ευρώ κάθε χρόνο κάτι που θα βοηθήσει τον σύλλογο να γίνει ο πρώτος που θα αυξήσει τα έσοδά του στο 1.000.000.000 ευρώ.
Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας