Αυτή είναι η νέα Bugatti Divo αξίας $5.7 εκατομμυρίων

Αυτή είναι η νέα Bugatti Divo αξίας $5.7 εκατομμυρίων

maxresdefault

Κάθε εταιρεία ανάλογα με την φύση του προϊόντος και τις ανάγκες της επιλέγει και διαφορετική στρατηγική marketing, τμηματοποίηση της αγοράς κ.τ.λ.
Μια εταιρεία, λοιπόν, σαν την Bugatti η οποία προσφέρει πολυτελή προϊόντα για… εκλεκτούς μπορεί μόνο να στοχεύει σε ένα μεγάλο μερίδιο μιας μικρής αγοράς.
Αυτό αντιπροσωπεύει και η νέα Bugatti Divo, το υπερπολυτελές και εντυπωσιακότατο αυτοκίνητο αξίζει ούτε λίγο ούτε πολύ…  5,7 εκατομμύρια δολλάρια.

Μπορεί να μην είναι τόσο γρήγορη όσο η Bugatti Chiron (αξίας $3.5 εκ.), αλλά είναι πιο ευέλικτη, 35 γρ. ελαφρύτερη και πιάνει τα 100 χλμ σε 2.4 δευτερόλεπτα.
Όντως φαντάζει σαν ένα αμάξι όνειρο που ο καθένας θα ήθελε να έχει στην κατοχή του. Βέβαια ακόμα και αν το αντέχει η τσέπη σας… δεν μπορείτε να το αγοράσετε!
Και αυτό γιατί η Bugatti έφτιαξε μόνο 40 μοντέλα τα οποία έχουν ήδη πωληθεί. Αυτό σημαίνει πως η εταιρεία έβαλε στην τσέπη της $228 εκατομμύρια.
Αφού λοιπόν δε μπορείτε να την αγοράσετε, μπορειτε τουλάχιστον να την απολαύσετε σε ένα βίντεο που ετοίμασε το Business Insider:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.