Τι κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα

Τι κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα

Successful young businesswoman raising arm celebrating business or job achievement towards city background. Professional happy woman walking outside.

Το να επιστρέφεις στους ρυθμούς της καθημερινότητας μετά το Σαββατοκύριακο, είναι μια μικρή πρόκληση που δε συνηθίζεται εύκολα. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η workplace expert και συγγραφέας του βιβλίου, Tame Your Terrible Office Tyrant, Lynn Taylor, πολλές φορές το πώς ξεκινάς την εβδομάδα σου, επηρεάζει τη διάθεσή σου για τις υπόλοιπες μέρες.
Η ίδια πάντως, σημειώνει 5 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Δευτέρα. Ποια είναι αυτά;
Ξυπνούν νωρίς
Μια συνήθεια που έχουν μεταξύ άλλων η Michelle Obama και η Martha Stewart είναι να ξυπνούν νωρίς τη Δευτέρα- το αργότερο στις 6 το πρωί. Έτσι, παίρνεις το χρόνο σου ώστε να προσαρμοστείς και πάλι στο καθημερινό πρόγραμμα και νιώθεις περισσότερο “alert”.
Αθλούνται
Πολλοί επιχειρηματίες αλλά και celebrities δηλώνουν ότι αγαπούν να αφιερώνουν την πρώτη ώρα της ημέρας τους στην άθληση. Η πρωινή προπόνηση αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος, σε γεμίζει ενέργεια και όρεξη να αντιμετωπίσεις τη μέρα.
Οργανώνουν την εβδομάδα τους
Μόλις φτάσεις στη δουλειά, μη συνεχίσεις αμέσως από εκεί που έμεινες την Παρασκευή. Αφιέρωσε μερικά λεπτά στο να καταρτήσεις ένα νέο πρόγραμμα και μια to-do list ώστε να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα των υποχρεώσεών σου τις επόμενες μέρες.
Κοινωνικοποιούνται
Συχνά έχουμε την ανάγκη να φορέσουμε τα ακουστικά μας και να αφοσιωθούμε στη δουλειά μας μέχρι να σχολάσουμε. Ωστόσο, η Τaylor σημειώνει ότι το να αφιερώσεις λίγα λεπτά στο να μιλήσεις με τους συναδέλφους σου, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα βελτιώσει το κλίμα της δουλειάς σου.
Τρώνε ένα υγιεινό πρωινό
Αν δεχτούμε ότι η Δευτέρα είναι μια μέρα δυσκολότερη από τις άλλες, τότε εσύ χρειάζεσαι περισσότερη ενέργεια για να την αντιμετωπίσεις. Ένα υγιεινό, πλήρες πρωινό θα σου δώσει την ενέργεια που χρειάζεσαι και θα σε “προετοιμάσει” κατάλληλα για ο,τι ακολουθεί.
 
Πηγή: askmen

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας