Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί του κόσμου το 2018

Forbes: Οι πιο ακριβοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί του κόσμου το 2018

the-big-bang-theory-cast

Μπορεί η σειρά Big Bang Theory να βρίσκεται στον τελευταίο κύκλο της, αλλά οι πρωταγωνιστές της εξακολουθούν να βγάζουν εκατομμύρια προς το παρόν. Οι τέσσερις από τους πέντε πιο καλοπληρωμένους τηλεοπτικούς ηθοποιούς οφείλουν το κασέ τους στην επιτυχημένη σειρά του CBS, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου στη λίστα, Jim Parsons, που έλαβε αμοιβή 26,5 εκατ. δολ. (προ φόρων) κατά το 12μηνο που προηγήθηκε της 1ης Ιουνίου 2018.
Ο Parsons βρίσκεται στην κορυφή για τέταρτη διαδοχική χρονιά, προσπερνώντας τον συμπρωταγωνιστή του, Johnny Galecki (που βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 25 εκατ. δολ), λαμβάνοντας έξτρα χρηματικές αμοιβές από χορηγίες εταιρειών όπως η Intel, ενώ έχει αναλάβει την παραγωγή της spinoff σειράς “ο νεαρός Σέλντον”. Το “δίδυμο” των Kunal Nayyar και Simon Helberg, βρίσκεται με “ισοπαλία” στην τρίτη θέση.
Και οι τέσσερις ηθοποιοί του “Big Bang Theory” είδαν τις αποδοχές τους να υποχωρούν σε σχέση με πέρυσι, μετά την απόφαση του βασικού καστ να μειωθεί η αμοιβή τους από τα 1 εκατ. δολ. ανά επεισόδιο στα 900.000 δολ. ανά επεισόδιο, προκειμένου να δοθεί αύξηση στις Mayim Bialik και Melissa Rauch.
Την πρώτη πεντάδα των πιο ακριβοπληρωμένων τηλεοπτικών ηθοποιών συμπληρώνει ο Mark Harmon από την αστυνομική σειρά NCIS, επίσης του CBS.
Συνολικά, οι 10 πιο καλοπληρωμένοι τηλεοπτικοί ηθοποιοί παγκοσμίως, το διάστημα 1 Ιουνίου 2017 – 1 Ιουνίου 2018, έβγαλαν 181 εκατ. δολ. έναντι 185 εκατ. δολ. που ήταν το αντίστοιχο ποσό ένα χρόνο πριν.
Νέο πρόσωπο στη λίστα είναι αυτό του Andrew Lincoln, από τη σειρά “The Walking Dead”. Ο μόνος ηθοποιός που βγήκε από την κατάταξη είναι ο Kevin Spacey, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική παρενόχληση και άφησε τον ρόλο που είχε ως “Frank Underwood” στη σειρά “House of Cards” (σημειώνεται ότι ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες).
Το top 10 των τηλεοπτικών ηθοποιών:
No. 1. Jim Parsons
Αμοιβές: $26.5 million
Βασική σειρά: Big Bang Theory
No. 2. Johnny Galecki
$25 million
Big Bang Theory
No. 3. (ισοπαλία) Simon Helberg
$23.5 million
Big Bang Theory
No. 3. (ισοπαλία) Kunal Nayyar
$23.5 million
Big Bang Theory
No. 5. Mark Harmon
$19 million
NCIS
No. 6. Ed O’Neill
$14 million
Modern Family
No. 7. Eric Stonestreet
$13.5 million
Modern Family
No. 8. Jesse Tyler Ferguson
$13 million
Modern Family
No. 9. Ty Burrell
$12 million
Modern Family
No. 10. Andrew Lincoln
$11 million
The Walking Dead
 
Πηγή: Forbes

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας