Πώς να ζήσεις σαν εκατομμυριούχος στο Μονακό

Πώς να ζήσεις σαν εκατομμυριούχος στο Μονακό

monaco1

Όταν ακούμε για το Μονακό, τα πρώτα πράγματα που μας έρχονται στο μυαλό είναι Μόντε Κάρλο, Γκραν Πρί και φυσικά… πολυτέλεια!
Το μικρό κρατίδιο του Μονακό είναι το απόλυτο κέντρο χλιδής, όχι μόνο της Μεσογείου αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Κατέχει το ρεκόρ για τους περισσότερους εκατομμυριούχους, αφού από αυτούς αποτελούνται 1 στους 3 κατοίκους της.
Σύμφωνα με το Tatler UK, αυτά είναι τα πράγματα που πρέπει να έχει ένας εκατομμυριούχος στο Μονακό για να ενσωματωθεί με… τους όμοιούς του:

  1. Ιδιωτικό ελικόπτερο: Τα 4/5 του πληθυσμού του Μονακό αποτελούνται από ξένους, επομένως αν δε μείνετε εκεί μόνιμα θα χρειαστείτε ένα γρήγορο μέσο μεταφοράς για να πηγαινοέρχεστε.
  2. Πολυτελές αυτοκίνητο: Δεν θέλετε να είστε ο μοναδικός άνθρωπος χωρίς έστω μια Mercedes.
  3. Πολυτελές Γιότ: Πουθενά δεν θα βρείτε περισσότερα τέτοια από την μαρίνα του Μονακό. Βέβαια αν δε θέλετε να αγοράσετε ένα, μπορείτε απλά να νοικιάσετε… με $120.000/εβδομάδα.
  4. Επισκεφθείτε το Καζίνο Μόντε Κάρλο: Μια απαραίτητη στάση για οποιονδήποτε βρεθεί στο Μονακό.
  5. Πολυτελής διανυκτέρευση: Μια σουίτα σε ξενοδοχείο 5 αστέρων μπορεί να κοστίσει ακόμα και $9.000/βραδιά. Αν βέβαια είστε εκατομμυριούχος αυτό είναι ίσα με ένα από τα πολλά σας Rolex.


Μπορεί να έχει πληθυσμό μόλις 38.000 κατοίκων, αποτελεί όμως πόλο έλξης εύπορων ατόμων από ολόκληρο τον κόσμο. Δεν θεωρείται άδικα η Ευρωπαϊκή πρωτεύουσα της χλιδής, άλλωστε στο Μονακό λένε πως 3 πράγματα υπάρχουν σίγουρα: Supercars, superyachts και supermodels.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει