Ο Steve Jobs περίμενε πάντα στην ουρά της καφετέριας του Campus της Apple!

Ο Steve Jobs περίμενε πάντα στην ουρά της καφετέριας του Campus της Apple!

steve-jobs-original-iphone-apple-sign

O Steve Jobs ήταν γνωστό πως ήταν πολύ απαιτητικός. Ένα πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της Apple ανέφερε πρόσφατα πως παρά τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του πάντα περίμενε καρτερικά στην ουρά της καφετέριας των κεντρικών κτιρίων της Apple.
O Jobs ήταν ιδιαίτερα ιδιόρρυθμος και πολλοί τον έχουν χαρακτηρίσει και ως κυκλοθυμικό, με την διάθεση του να αλλάζει εύκολα από την μια στιγμή στην άλλη. Πρόσφατα και η κόρη του, εκτός γάμου, η Lisa Brennan ανέφερε στα απομνημονεύματα της, που δημοσιοποίησε με την μορφή βιβλίου, ότι ήταν ένας όχι καλός πατέρας προς αυτή. Αυτό βέβαια το διέψευσαν πολλοί που γνώριζαν τον Steve Jobs από κοντά.
Σίγουρα ήταν μια τόσο πολύπλευρη προσωπικότητα που θα πάρει χρόνια για κάποιον να την αντιληφθεί στο σύνολο της.
Η ερώτηση λοιπόν ήταν “Ποιες είναι κάποιες από τις λιγότερες γνωστές ιστορίες για τον Steve Jobs;”
Ο Bridley αναφέρει λοιπόν πως ο Jobs και παρά το γεγονός ότι ήταν ο CEO της εταιρείας θα πήγαινε πάντα ο ίδιος στην καφετέρια του Campus της Apple και θα περίμενε καρτερικά την σειρά του για να εξυπηρετηθεί όσο μεγάλη και αν ήταν η ουρά εκείνη την στιγμή.
He responded to the question, “What are some lesser-known facts about Steve Jobs?”
“Συχνά και όταν ήταν από πίσω μου θα μου ζητούσε να κρατήσω την θέση του καθώς πήγαινε να κοιτάξει σε άλλα σημεία της καφετέριας με διαφορετικό φαγητό. Μια μέρα ένα υπάλληλος ήρθε από πίσω μου και έτσι άτυπα του πήρε την θέση που του κρατούσα ενώ ο ίδιος είχε πάει απέναντι να δει για φαγητό. Γύρισα και του είπα “Να ξέρεις πως κρατάω αυτή την θέση για τον Steve που έχει πεταχτεί λίγο απέναντι”. Ο υπάλληλος έβαλε τα γέλια και νόμιζε πως του έκανα πλάκα. Μου είπε λοιπόν “Ναι εντάξει με έπεισες λες και ο Steve θα είναι εδώ μαζί μας να περιμένει στην ουρά”. Την ώρα που έκανε αυτό το σχόλιο ο Steve είχε επιστρέψει και ήταν από πίσω του και άκουσε αυτό το σχόλιο. Του απάντησε λοιπόν “Ναι μου κρατούσε την θέση αυτή”. Ο υπάλληλος γύρισε και είδε πως η απάντηση ήρθε από τον Steve και ξαφνικά το πρόσωπο του έγινε άσπρο και άρχισε να τρέμει. Ο υπάλληλος έντρομος έφυγε από την ουρά με τον Steve να μου λέει ευχαριστώ”
Πηγή : AppleWorldHellas

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας