‘Ερχεται το Byte: Ο διάδοχος του Vine

‘Ερχεται το Byte: Ο διάδοχος του Vine

24290

Όσο “μέσα” ή “έξω” και αν είσαστε στα κοινωνικά δίκτυα και άλλες τάσεις, σίγουρα θυμάστε το Vine. Η εφαρμογή που σας επέτρεπε να τραβάτε βίντεο 6 δευτερολέπτων, η οποία έγινε ανάρπαστη.
Μάλιστα, λίγους μήνες πριν (!) το επίσημο λανσάρισμά της εξαγοράστηκε από την Twitter έναντι $30 εκατομμυρίων. Λάθος κίνηση θα έλεγε κανείς, αφού η εφαρμογή έγινε νούμερο 1 στα downloads για iOS και διαδόθηκε παγκοσμίως… όπως φαντάζεστε η αξία της ξεπέρασε κατά πολύ τα $30 εκ. που δέχθηκαν οι ιδρυτές αρχικά.
Βέβαια, το 2017 η Twitter αποφάσισε να κλείσει το Vine για διάφορους λόγους, γεγονός που έφερε έντονη δυσφορία στον κόσμο.
Ένας εκ των συνιδρυτών της, ο Dom Hoffman, είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετούς μήνες πως ετοιμάζει την δεύτερη έκδοση του Vine, το v2. Περρισότερες πληροφορίες δεν είχαν αποκαλυφθεί… μέχρι πρότινος.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος στο Twitter, η νέα εφαρμογή θα λέγεται τελικά “Byte” και θα κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2019.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι τώρα είναι πως το concept θα είναι το ίδιο με το Vine, δηλαδή δημιουργία βίντεο μερικών δευτερολέπτων και αναπαραγωγή τους με loop. Επίσης, σύμφωνα με τον Hoffman υπάρχει ήδη χρηματοδότηση, ομάδα και προϊόν.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.