H Netflix δοκιμάζει έκδοση αποκλειστικά για smartphones

H Netflix δοκιμάζει έκδοση αποκλειστικά για smartphones

4k-netflix-app-on-smartphone-desk-background_ejih5xqfg__F0000

Ο αριθμός των ανθρώπων που χρησιμοποιεί το Netflix μέσω κινητού έχει αυξηθεί ραγδαία και αυτό είναι κάτι που η εταιρεία γνωρίζει καλά. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που έχουν αρχίσει οι δοκιμές για μια εκδοχή της υπηρεσίας αποκλειστικά για χρήστες smartphone, αλλά και με διαφορετικό πλάνο πληρωμών.
Σύμφωνα με την theverge, οι συνδρομές της mobile-only εκδοχής του Netflix μπορεί να είναι μέχρι και 50% φθηνότερες από τις κανονικές.
Όπως τόνισε ο Cameron Johnson, το 60% των συνδρομητών του Netflix χρησιμοποιούν το app τουλάχιστον μία φορά τον μήνα, με τους χρήστες smartphone/tablets να αποτελούν το 35%  του συνόλου των χρηστών.
Βέβαια, είναι πιο πιθανό η smartphone έκδοση να δοκιμαστεί αρχικά σε αγορές της Ασίας και ύστερα να μεταφερθεί στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.

Ίσως σας ενδιαφέρει