2 sites για να βρείτε τους κατάλληλους συνιδρυτές για την επιχειρηματική σας ιδέα!

2 sites για να βρείτε τους κατάλληλους συνιδρυτές για την επιχειρηματική σας ιδέα!

Founders_Chronicle_001_1-e1395355491891

Όλοι κατά καιρούς έχουμε σκεφτεί ιδέες που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε επιχειρήσεις ή το επόμενο success story. Η διαφορά είναι ότι ελάχιστοι κυνηγούν αυτές τις ιδέες για να τις κάνουν πραγματικότητα.
Όσοι λοιπόν το κάνουν, θα γνωρίζουν καλά πως το πρώτο (και πιο κρίσιμο) βήμα είναι η δημιουργία μιας ομάδας για να εκτελέσει αυτή την ιδέα.
Επομένως, αν έχετε μια φανταστική ιδέα για ένα app αλλά δεν ξέρετε από κώδικα… ή αν ξέρετε από κώδικα αλλά όχι από πωλήσεις/μάρκετινγκ/χρηματοκοικονομικά κ.τ.λ., σας παρουσιάζουμε 2 sites για να βρείτε το άλλο σας… επιχειρηματικό μισό!
1) CoFoundersLab
Μπορείτε να φτιάξετε δωρεάν το δικό σας προφίλ με την φάση που βρίσκεται το project σας και τις δεξιότητες που ψάχνετε στον κατάλληλο συνιδρυτή σας, σε σχεδόν οποιαδήποτε πόλη του κόσμου.
2) Founder2be
Δεν υπάρχουν πολλά που μπορούμε να προσθέσουμε σε σχέση με την προηγούμενη πλατφόρμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα εξίσου χρήσιμα εργαλεία και φίλτρα για να βρείτε τον συνιδρυτή που ψάχνετε, καθώς και τις ώρες και χρήματα που ενδεχομένως απαιτούνται.
Εκτός από την εύρεση συνιδρυτή/συνεργάτη, και οι δύο πλατφόρμες είναι εξαιρετικά χρήσιμες για networking!
 

Φτιάξε τα δικά σου όνειρα, αλλιώς κάποιος θα σε προσλάβει για να φτιάξεις τα δικά του…

 
 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.