Στα €334 εκατ. το ταμειακό έλλειμμα την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου

Στα €334 εκατ. το ταμειακό έλλειμμα την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου

marketnews_trapeza_ellados

Έλλειμμα 334 εκατ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 567 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2017 παρουσίασε την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2018, το ταμειακό αποτέλεσμα της κεντρικής διοίκησης, σύμφωνα με την Τράπεζα της Ελλάδος.
Κατά την περίοδο αυτή, τα έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκαν σε 40,750 δισ. ευρώ, από 38,667 δισ. ευρώ πέρυσι. Όσον αφορά τις δαπάνες του τακτικού προϋπολογισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και δαπάνες ύψους περίπου 2,628 δισ. ευρώ που αφορούν την αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών (έναντι 1,710 δισ. ευρώ πέρυσι), αυτές διαμορφώθηκαν σε 41,156 δισ. ευρώ, από 41,638 δισ. ευρώ την περίοδο Ιανουαρίου-Οκτωβρίου 2017.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Δημήτρης Βλάμης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων από το ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του Business Talks Podcast. Μετράει εμπειρία 3 χρόνων στο content marketing & management και εξειδικεύεται στα social media. Η επιχειρηματικότητα είναι ένα όνειρο που είχε από μικρός και τον εμπνέει η προσωπική εξέλιξη καθώς και οι νέες τεχνολογίες. Πιστεύει πως ο κάθε άνθρωπος είναι ικανός να πετύχει κάτι που θέλει πραγματικά.