Τζεφ Μπέζος σε εργαζόμενους: “Μια μέρα η Amazon θα καταρρεύσει”

Τζεφ Μπέζος σε εργαζόμενους: “Μια μέρα η Amazon θα καταρρεύσει”

amazon__2_

Μια μάλλον δυσοίωνη πρόβλεψη έκανε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, μιλώντας στους εργαζομένους του – «Η Amazon μια μέρα θα καταρρεύσει. Θα χρεοκοπήσει»
Την… αποτυχία της Amazon, που είναι και προσωπικό του δημιούργημα προέβλεψε ο ιδρυτής της εταιρείας και πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Τζεφ Μπέζος, προκαλώντας έκπληξη με τα λεφόμενά του.
Σε συνάντηση με μέλη του επιτελείου του, οΤζεφ Μπέζος προειδοποίησε ότι η Amazon, που πλέον έχει χρηματιστηριακή αξία που υπερβαίνει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια, μια μέρα θα καταρρεύσει.
«Η Amazon δεν είναι πολύ μεγάλη για να αποτύχει.. Στην πραγματικότητα προβλέπω ότι μια μέρα θα καταρρεύσει. Η Amazon θα χρεοκοπήσει. Εάν δείτε μεγάλες εταιρείες, ο κύκλος ζωής τους τείνει στα περίπου 30 και κάτι χρόνια, όχι στα 100 χρόνια», ανέφερε ο επιχειρηματίας, σύμφωνα με ηχογράφηση που επικαλείται ότι άκουσε το CNBC.
Τα σχόλια του Μπέζος ήρθαν μετά την κατάρρευση αλυσίδας λιανικής, που κατέθεσε αίτηση χρεοκοπίας τον Οκτώβριο, ενώ μέρος της άσχημης πορείας της θεωρείται ότι έπαιξε ρόλο και ο ανταγωνισμός της με την Amazon.
Μάλιστα ο πλουσιότερος άνθρωπος στον πλανήτη προειδοποίησε ότι η αρχή του τέλους θα έρθει όταν η εταιρεία αρχίζει να εστιάζει στον εαυτό της αντί για τους πελάτες της. «Πρέπει να προσπαθήσουμε να καθυστερήσουμε αυτήν την ημέρα όσο περισσότερο γίνεται», ανέφερε.


Πηγή: protothema.gr


 

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας