Unu: Η Startup που σου στέλνει Σκούτερ σε κουτί και το συναρμολογείς μόνος σου!

Unu: Η Startup που σου στέλνει Σκούτερ σε κουτί και το συναρμολογείς μόνος σου!

IMG_0754

Η Unu είναι μια Γερμανική Startup λίγο διαφορετική από τις άλλες. Όλοι γνωρίζουμε πώς στο ΙΚΕΑ, για παράδειγμα, αγοράζουμε έπιπλα και τα συναρμολογούμε μόνοι μας στο σπίτι.
Η Unu, λοιπόν, έκανε το ίδιο με τα σκουτεράκια. Ο χρήστης διαλέγει το χρώμα που επιθυμεί και κάποια άλλα μικρά χαρακτηστικά, και το σκούτερ φτάνει στην πόρτα του σε ένα κουτί!

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει μετά είναι απλά να συναρμολογήσει εύκολα τα κομμάτια, αφού δεν χρειάζεται καμία γνώση μηχανικού ή να μπλέξει με καλώδια.
Το μυστικό της επιτυχίας της βασίζεται στο γεγονός πως ανέτρεψε τον παραδοσιακό τρόπο παράδοσης οχημάτων. Το προϊόν πάει από τον κατασκευαστή κατευθείαν στον πελάτη. Παραλείπονται, δηλαδή, τα στάδια της αποθήκευσης, συναρμολόγησης και πώλησης από κατάστημα λιανικής.

Σκοπός του άρθρου αυτού δεν είναι να διαφημίσει την εν λόγω εταιρεία. Αλλά να δείξει παραδείγματα ανθρώπων, που σκέφτηκαν πώς μπορεί ένας παραδοσιακός τρόπος αγοράς-πώλησης να γίνει απλούστερος και οικονομικότερος, τόσο για τον πωλητή όσο και για τον πελάτη.
Άλλωστε η καλύτερη βάση για την επιτυχία μιας Startup, είναι η καινοτομία!

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.