Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων

Ιδέες για δώρα Χριστουγέννων

kjk1

Χριστούγεννα… Ίσως η καλύτερη εορταστική περίοδος του χρόνου! Στολισμένοι δρόμοι, χριστουγεννιάτικα τραγούδια να παίζουν στο ραδιόφωνο και πολλά άλλα ρομαντικά στιγμιότυπα είναι αυτά που απαρτίζουν τα Χριστούγεννα, όπως για παράδειγμα η ανταλλαγή των δώρων πριν ή μετά την αλλαγή του νέου έτους. Ωστόσο, σίγουρα θα έχετε βρεθεί στο σημείο να μην ξέρετε τι δώρο να πάρετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο. Εδώ θα βρείτε μερικές ιδέες για πρωτότυπα δώρα που μπορούν να ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους.

Smartwatch


Εν έτει 2018 τα “Έξυπνα ρολόγια” έχουν μπει για τα καλά στη καθημερινότητά μας. Το θετικό με αυτές τις συσκευές είναι η γκάμα που υπάρχει στη τιμή τους, κάνοντας την απόκτηση τους εύκολη προς κάθε τσέπη. Φυσικά δεν παύει να κυκλοφορούν και πιο ακριβά-επώνυμα smartwhatches για τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Η λειτουργία αυτού του προϊόντος, όπως έχετε καταλάβει, είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας του ανθρώπου. Έχοντας πάρει τη θέση των “παλιών” ρολογιών, μπορείτε συνδέοντάς τα στο προσωπικό σας smartphone, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις, να απαντάτε στις κλήσεις, να μετράτε του καρδιακούς σας παλμούς και άλλα πολλά.
Ένα απ’τα καλύτερα smartwatches-smartbands που σας προτείνουμε είναι το Mi Band 3 της Xiaomi. Πρόκειται για ένα οικονομικό και άκρως ποιοτικό έξυπνο ρολόι που κάνει όλα αυτά που αναφέρθηκαν παραπάνω. Η τιμή του ξεκινάει στα 24,47 € απ’τη γνωστή μηχανή αναζήτησης Skroutz.

Tablet


Το Tablet είναι μία συσκευή που έχουν λατρέψει μικροί και μεγάλοι. Κι αυτό γιατί προσφέρει τις ανέσεις ενός φορητού ηλεκτρονικού υπολογιστή ή και σε κάποιες περιπτώσεις, τις λειτουργίες ενός κινητού τηλεφώνου. Επίσης, η χαμηλή τιμή και η ποικιλία του προϊόντος αυτού καθιστά ακόμη πιο εύκολη την απόκτησή του. Έτσι λοιπόν, αν το παιδί σας ζητάει επίμονα ένα tablet για δώρο Χριστουγέννων και δεν θέλετε να βγείτε εκτός budget ή απλά φοβάστε την κατάληξη που θα έχει το tablet, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site plaisio.gr.

Drone


Φυσικά, από αυτή τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπουν τα drones. Πρόκειται για ένα είδους τηλεκατευθυνόμενου ελικοπτέρου με 4 έλικες που ξυπνάει το παιδί που κρύβουμε όλοι μέσα μας, μιας και πραγματοποιεί το όνειρο που είχαμε οι περισσότεροι από εμάς σαν παιδιά… να γίνουμε πιλότοι!
Προφανώς και δεν μπορούμε να σκαρφαλώσουμε επάνω σε αυτό και να ταξιδέψουμε απ’το ένα μέρος της γης στο άλλο. Ωστόσο, μας δίνεται εικονικά αυτή η δυνατότητα, αφού τα περισσότερα από τα drones διαθέτουν κάμερα.Έτσι, μπορούμε να τα τηλεκατευθύνουμε για αρκετά εκατοντάδες μέτρα με το ειδικό τηλεχειριστήριο και να γίνουμε οι “πιλότοι” που πάντα θέλαμε.
Η τιμή του ξεκινάει στα 14,00 € χωρίς κάμερα και στα 33,95 € με κάμερα από το site skroutz.gr

Καφετιέρα


 
Σας πρήζει ο κολλητός σας για το πόσο πολύ του αρέσει ο καφές; Τότε, να ένα δώρο που είναι σίγουρο πως θα το λατρέψει! Αυτές οι μηχανές παρασκευής καφέ προσφέρουν στην άνεση του σπιτιού σας τον εξίσου υπέροχο ζεστό ή κρύο καφέ που θα πίνατε σε μια καφετέρια. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βάλετε στην ειδική υποδοχή της καφετιέρας τις αντίστοιχες κάψουλες και να πατήσετε το ανάλογο κουμπί. Σε μόλις λίγα λεπτά ο καφές θα είναι έτοιμος να τον απολαύσετε! Το μόνο αρνητικό που θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί είναι η “τσιμπημένη” ,για κάποιους, τιμή στις κάψουλες μιας και με 3 € φτιάχνετε 10 καφέδες. Αυτό διορθώνετε με την αγορά ειδικής επαναχρησιμοποιούμενης κάψουλας που κοστίζει περίπου 4€.
Η τιμή των αυτόματων μηχανών παρασκευής καφέ ξεκινά στα 53,40 € από το site skroutz.gr

Gadgets

Τα gadgets ανέκαθεν ήταν απ΄τα καλύτερα δώρα που θα μπορούσε να έχει ένας λάτρης της τεχνολογίας. Η πρωτότυπη λειτουργία του κάθε gadget το καθιστά ακόμη πιο αρεστό στους χρήστες του.Να κάποιες ωραίες ιδέες για να προσφέρετε χαρά στους tech-lovers φίλους σας :

 
Ακολουθήστε το Business Review σε Facebook, Instagram και Twitter για να μην χάσετε παρόμοια άρθρα.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Βασίλης Ανδριανόπουλος

Πτυχιούχος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση στα εφαρμοσμένα μαθηματικά και ειδίκευση στα υπολογιστικά μαθηματικά, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency. Διαθέτει γνώσεις html και css παρέχοντας τεχνική υποστήριξη σε ιστοσελίδες. Επίσης, έχει εμπειρία σε γλώσσες προγραμματισμού όπως είναι η javascript, η python και η java. Ακόμη, έχει εμπειρία και στο video editing. Του αρέσει να δουλεύει ομαδικά, να βρίσκει λύσεις στα προβλήματα που έρχεται αντιμέτωπος καθώς και να πετυχαίνει πάντα το καλύτερο. Τέλος, είναι λάτρης της κλασικής μουσικής καθώς είναι πτυχιούχος κλασικής κιθάρας.

Ίσως σας ενδιαφέρει