Προχωράει το γιγάντιο project «Αthens Alive» στο ΟΑΚΑ

Προχωράει το γιγάντιο project «Αthens Alive» στο ΟΑΚΑ

DuM_zi9XcAAxqJ6-1200x800

Το Athens Alive είναι εδώ και… προχωράει και αυτό φαίνεται από τη νέα ανακοίνωση της Redstone, της βασικής εταιρείας που τρέχει το συγκεκριμένο πρότζεκτ για τη σύναψη συμφωνίας με την εταιρεία «Poseidon» που ασχολείται με την κλιματική αλλαγή του περιβάλλοντος και ψάχνει εναλλακτικές λύσεις ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον.
Οι δυο εταιρίες προχώρησαν την ίδια μέρα σε κοινή ανακοίνωση, που αναφέρει πάνω κάτω τα ίδια, με αυτή της Redstone να τονίζει:
«Η Redstone ανακοινώνει με περηφάνια τη συνεργασία της με την εταιρεία Poseidon που θα αφορά το «Athens Alive» και την αναγέννηση της περιοχής. Η Redstone και το Athens Alive θα συνεργαστούν σε όλες τις φάσεις του έργου της αναγέννησης, ένα έργο ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, το οποίο θα αποκαταστήσει και θα επεκτείνει το σχέδιο για το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθήνας».
Ο επικεφαλής της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ, δήλωσε: «Το Athens Alive θα φέρει στο προσκήνιο τη βιωσιμότητα. Πιστεύουμε ότι είναι πολύ σωστό να κάνουμε τα έργα με αυτή την κλίμακα. Οι πόλεις αντιπροσωπεύουν περισσότερο από το 80% των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου. Αν δεν αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που δημιουργούν οι πόλεις, δεν υπάρχει τρόπος να λύσουμε την αλλαγή του κλίματος».

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας