Η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου

Η σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΟΠΑ στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου

soe_09

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κατατάχθηκε μεταξύ των 300 καλύτερων Business Schools παγκοσμίως. Eιδικότερα, ο πίνακας διεθνούς κατάταξης Eduniversal δημοσιοποίησε τις 1.000 καλύτερες Σχολές Διοίκησης Επιχειρήσεων (Business Schools) από 154 χώρες για το 2018. Η κατάταξη αξιολογεί τα Business Schools των Πανεπιστημίων λαμβάνοντας υπόψη τη διεθνή επιρροή και τη φήμη του κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος.
Μεταξύ των κριτηρίων είναι οι ακαδημαϊκές πιστοποιήσεις των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων, οι θέσεις που αυτές καταλαμβάνουν σε πληθώρα άλλων διεθνών κατατάξεων, η συμμετοχή τους σε διεθνείς και εθνικούς εκπαιδευτικούς οργανισμούς καθώς και οι ψήφοι των Πρυτάνεων των 1.000 συμμετεχόντων Business Schools.
Με τη χρήση των κριτηρίων αυτών επιτυγχάνεται η κατάταξη των Business Schools των Πανεπιστημίων σε πέντε (5) κατηγορίες διάκρισης. Η Σχολή Διοίκησης Eπιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών έλαβε 4 αστέρια διάκρισης που το κατατάσσουν στην δεύτερη υψηλότερη κατηγορία (“4 Palmes League – Top Business Schools”) του πίνακα και αξιολογήθηκε στα 300 καλύτερα Business Schools του κόσμου!
Ο Πρύτανης του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Εμμανουήλ Γιακουμάκης για τη διάκριση από την Eduniversal, δήλωσε ότι «οι διεθνείς διακρίσεις προβάλλουν τη χώρα και δίνουν εφόδια για διεθνή επαγγελματική σταδιοδρομία στους πτυχιούχους του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας