Γιατί η πλειοψηφία είναι πάντα λάθος σχετικά με την επιτυχία;

Γιατί η πλειοψηφία είναι πάντα λάθος σχετικά με την επιτυχία;

maxresdefault

Ο κόσμος μιλάει συνεχώς για την επιτυχία και είναι πάντα πρόθυμος να σε συμβουλέψει πως να πετύχεις, χρησιμοποιώντας κάποιες κοινά διαδεδομένες απόψεις. Είναι όμως η πλειοψηφία πραγματικά σωστή, όταν οι περισσότεροι σκέφτονται inside the box και πετυχαίνουν νορμάλ πράγματα; Σύμφωνα με τον Πολ Ρίλκενς μόλις το 3% των ανθρώπων σκέφτεται “outside the box” και αυτοί είναι και οι άνθρωποι οι οποίοι καινοτομούν και πετυχαίνουν σπουδαία πράγματα. Όπως λέει χαρακτηριστικά, “Όποιος κάνει ότι η πλειοψηφία τότε δεν θα ξεχωρίσει και πιθανόν να είναι σε αδιέξοδο.”
Αν, λοιπόν, είσαι από αυτούς που θέλουν να καινοτομήσουν, να αναπτύξουν την επιχείρηση τους και να κυνηγήσουν την πραγματική επιτυχία, η συγκεκριμένη TEDx ομιλία, είναι ιδανική για να σε πείσει να αλλάξεις τρόπο σκέψης. Γιατί αν δεν προγραμματιστείς να σκέφτεσαι όπως οι επιτυχημένοι άνθρωποι, τότε δύσκολα θα γίνεις σαν αυτούς.

Το βίντεο διαθέτει και ελληνικούς υπότιτλους τους οποίους μπορείς να ενεργοποιήσεις, εφόσον δεν εμφανίζονται αυτόματα.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Χάρης Αθανασίου

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Αρθρογραφεί κυρίως για θέματα επιχειρηματικότητας και διαθέτει πάνω από 4 έτη εμπειρία στην αρθρογραφία. Επίσης, έχει πάνω από 3 χρόνια εμπειρία στο SEO, τα Social Media και το Performance Marketing. Του αρέσει η ομαδική δουλειά, η απόκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων, καθώς και να βοηθάει τους ανθρώπους να εξελιχθούν, να γίνουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους και να ακολουθούν τα όνειρά τους.

Ίσως σας ενδιαφέρει