Αυτό είναι το Πανεπιστήμιο που παράγει τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

Όλοι έχουμε ακούσει για επιτυχημένους ανθρώπους που παράτησαν τις σπουδές τους για να ακολουθήσουν το επιχειρηματικό όνειρό τους και να αλλάξουν – έως έναν βαθμό – τον κόσμο.

Ο Bill Gates, o Mark Zuckerberg, o Miachael Dell κ.α δεν πήραν πτυχίο, αλλά η πλειοψηφία των σημερινών δισεκατομμυριούχων έχει ένα Bachelors.

Σήμερα υπάρχουν περίπου 2.208 δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο και το Πανεπιστήμιο από το οποίο έχουν “περάσει” οι περισσότεροι είναι… το Harvard.

Συγκεκριμένα, έχει παράξει 188 δισεκατομμυριούχους (περίπου το 7% επί του συνόλου). Δηλαδή περισσότερους απ’ότι το Yale, Stanford και MIT μαζί.

Ένα ιδιαίτερο fact είναι πως παρ’όλο που το Stanford έχει βγάλει λιγότερους από τους μισούς δισεκατομμυριούχους σε σχέση με το Harvard, η συνολική περιουσία αυτών του Stanford (Peter Thiel, Phil Kinght, Larry Page κ.α) είναι μεγαλύτερη απο αυτών του Harvard.

To MIT βρίσκεται στην 5η θέση και το Yale στην 7η.

Σχολιάστε:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !