Αυτό είναι το Πανεπιστήμιο που παράγει τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

Αυτό είναι το Πανεπιστήμιο που παράγει τους περισσότερους δισεκατομμυριούχους

151007071814-harvard-campus-stock-super-tease

Όλοι έχουμε ακούσει για επιτυχημένους ανθρώπους που παράτησαν τις σπουδές τους για να ακολουθήσουν το επιχειρηματικό όνειρό τους και να αλλάξουν – έως έναν βαθμό – τον κόσμο.
Ο Bill Gates, o Mark Zuckerberg, o Miachael Dell κ.α δεν πήραν πτυχίο, αλλά η πλειοψηφία των σημερινών δισεκατομμυριούχων έχει ένα Bachelors.
Σήμερα υπάρχουν περίπου 2.208 δισεκατομμυριούχοι στον κόσμο και το Πανεπιστήμιο από το οποίο έχουν “περάσει” οι περισσότεροι είναι… το Harvard.
Συγκεκριμένα, έχει παράξει 188 δισεκατομμυριούχους (περίπου το 7% επί του συνόλου). Δηλαδή περισσότερους απ’ότι το Yale, Stanford και MIT μαζί.
Ένα ιδιαίτερο fact είναι πως παρ’όλο που το Stanford έχει βγάλει λιγότερους από τους μισούς δισεκατομμυριούχους σε σχέση με το Harvard, η συνολική περιουσία αυτών του Stanford (Peter Thiel, Phil Kinght, Larry Page κ.α) είναι μεγαλύτερη απο αυτών του Harvard.
To MIT βρίσκεται στην 5η θέση και το Yale στην 7η.

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.