Αττικό Μετρό: Ψηφίστε το χρώμα των 25 νέων τραμ

Τους πολίτες καλεί η Αττικό Μετρό να ψηφίσουν για το χρώμα που θα έχουν τα 25 νέα οχήματα του Τραμ. 

Η ψηφοφορία, η οποία έχει ξεκινήσει από 1η Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι 13 Ιανουαρίου 2019, γίνεται ενόψει της λειτουργίας της επέκτασης του δικτύου του Τραμ της Αθήνας προς τον Πειραιά.

Η Αττικό Μετρό είναι σε διαδικασία προμήθειας, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, 25 νέων συρμών Τραμ, δεύτερης γενιάς, οι οποίοι περιλαμβάνουν σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και λειτουργίας, καθώς επίσης και όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, για την αναβάθμιση του υφιστάμενου στόλου.

Για το σκοπό αυτό καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην ηλεκτρονική έρευνα γνώμης μέσω της ιστοσελίδας της για την επιλογή του χρωματισμού των 25 νέων οχημάτων Τραμ.

Η συμμετοχή και το αποτέλεσμα, ως απόφαση των πολιτών, θα προκρίνει την τελική επιλογή του εξωτερικού χρωματισμού των οχημάτων Τραμ. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι 3 χρωματισμοί που θα διατεθούν προς ψηφοφορία είναι οι: City Silver (ασημένιο), Heritage Orange (πορτοκαλί) και Cyclades Blue (μπλε).

Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν να προκρίνεται με μικρή διαφορά από το Cyclades Blue (μπλε), το Heritage Orange (πορτοκαλί).

 

Πηγή: insider.gr

Σχολιάστε:

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial

Γίνε συνδρομητής στο κανάλι μας στο Youtube !