Αττικό Μετρό: Ψηφίστε το χρώμα των 25 νέων τραμ

Αττικό Μετρό: Ψηφίστε το χρώμα των 25 νέων τραμ

tram

Τους πολίτες καλεί η Αττικό Μετρό να ψηφίσουν για το χρώμα που θα έχουν τα 25 νέα οχήματα του Τραμ. 
Η ψηφοφορία, η οποία έχει ξεκινήσει από 1η Ιανουαρίου και θα διαρκέσει μέχρι 13 Ιανουαρίου 2019, γίνεται ενόψει της λειτουργίας της επέκτασης του δικτύου του Τραμ της Αθήνας προς τον Πειραιά.
Η Αττικό Μετρό είναι σε διαδικασία προμήθειας, μέσω διεθνούς διαγωνισμού, 25 νέων συρμών Τραμ, δεύτερης γενιάς, οι οποίοι περιλαμβάνουν σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και λειτουργίας, καθώς επίσης και όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, για την αναβάθμιση του υφιστάμενου στόλου.
Για το σκοπό αυτό καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην ηλεκτρονική έρευνα γνώμης μέσω της ιστοσελίδας της για την επιλογή του χρωματισμού των 25 νέων οχημάτων Τραμ.
Η συμμετοχή και το αποτέλεσμα, ως απόφαση των πολιτών, θα προκρίνει την τελική επιλογή του εξωτερικού χρωματισμού των οχημάτων Τραμ. Όπως έχει γίνει γνωστό, οι 3 χρωματισμοί που θα διατεθούν προς ψηφοφορία είναι οι: City Silver (ασημένιο), Heritage Orange (πορτοκαλί) και Cyclades Blue (μπλε).
Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα της έρευνας δείχνουν να προκρίνεται με μικρή διαφορά από το Cyclades Blue (μπλε), το Heritage Orange (πορτοκαλί).
 
Πηγή: insider.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Αλέξανδρος Απέργης

Πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΠΑΔΑ με κατεύθυνση Management, συνιδρυτής του Business Review Greece και της Blue Rocket Content Agency και συμπαρουσιαστής του BusinessTalks Podcast. Διαθέτει εμπειρία στο social media management, το SEO και τη δημιουργία online περιεχομένου. Τον ενδιαφέρει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κόσμο της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων, καθώς και να αποκτά συνεχώς νέες γνώσεις.