The Customerz: Το πρώτο Ελληνικό marketplace είναι πλέον γεγονός

The Customerz: Το πρώτο Ελληνικό marketplace είναι πλέον γεγονός

thecustomerz

Με τη συνεχή εξέλιξη του ηλεκτρονικού εμπορίου, όπου πλέον οι δυνατότητες είναι πάρα πολλές, υπάρχουν άτομα τα οποία πιστεύουν και επενδύουν πάνω σε αυτό, θέλοντας να βοηθήσουν και άλλους ανθρώπους να επωφεληθούν από τις δυνατότητες του διαδικτύου και του σύγχρονου marketing.
Με την αρχή του νέου έτους, ένα καινούργιο ελληνικό site μας κέντρισε το ενδιαφέρον, καθώς μας φάνηκε μια πολύ ωραία, σοβαρή και πρωτότυπη ιδέα. Έτσι, αποφασίσαμε να επικοινωνήσουμε με τον δημιουργό του για να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό το εγχείρημα.
Συνοπτικά, πρόκειται για το 1o Ελληνικό marketplace, που είτε είστε επαγγελματίας είτε ιδιώτης, μπορείτε να προσθέσετε τα προϊόντα σας εύκολα και δωρεάν με μόνη χρέωση 10% της τιμής του προϊόντος όταν πραγματοποιηθεί η πώληση.
Το site στο οποίο αναφερόμαστε, είναι το thecustomerz.com , στο οποίο μπορείτε να κάνετε εγγραφή δωρεάν και να προσθέσετε τα προϊόντα που διαθέτετε προς πώληση.
Μιλήσαμε με τον κύριο Θωμά Καραβάκα, ο οποίος είναι ο δημιουργός του συγκεκριμένου site και στη συζήτηση που κάναμε, μας είπε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα καθώς και τους λόγους που τον έκαναν να υλοποιήσει αυτή του την ιδέα.
Αρχικά, τον ρωτήσαμε ποιες είναι οι δυνατότητες που προσφέρει στο ελληνικό κοινό το The Customerz. Χαρακτηριστικά μας ανέφερε:
“Είναι πολλοί συνάνθρωποί μας που πουλάνε προϊόντα μέσω Instagram και Facebook. Θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα σε αυτούς να έχουν ένα επιπλέον κανάλι προβολής”.
Είτε είστε επαγγελματίας και πουλάτε προϊόντα είτε ιδιώτης και θέλετε να πουλήσετε κάτι μεταχειρισμένο που δεν χρειάζεστε πια, είναι πολύ εύκολο, όπως και οι ίδιοι διαπιστώσαμε, να τα προσθέσετε τα προϊόντα σας στο The Customerz και να προβληθούν στο όλο και αυξανόμενο αγοραστικό Ελληνικό κοινό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι μια δωρεάν εγγραφή.
Θέλοντας να τονίσει τα πλεονεκτήματα του The Customerz για τους επαγγελματίες, ο κύριος Καραβάκας συνέχισε λέγοντας:
“Μέσα από την εμπειρία μας, έχουμε διαπιστώσει ότι για τους επαγγελματίες είναι δύσκολο να ασχοληθούν συν των άλλων υποχρεώσεων που έχει μια επιχείρηση με την προώθηση και το κομμάτι του marketing γενικότερα. Όλα αυτά πλέον, τα αφήνουν σε εμάς. Η μόνη υποχρέωση που έχουν, είναι να ελέγχουν τα email για τις παραγγελίες τους”.
Μέσα από την ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχαμε με τον Θωμά, μας κίνησε την περιέργεια το πως προέκυψε το όνομα αυτό. Χαμογελώντας μας απάντησε:
“Ψάχναμε με την αδερφή μου 3 ημέρες για να βρούμε ένα όνομα. Θέλαμε να είναι εύηχο και να μένει στο μυαλό των ανθρώπων. Αρχικά, δεν μπορούσαμε να βρούμε τίποτα που να μας αρέσει. Ήταν τόσα πολλά αυτά που σκεφτήκαμε που τώρα ούτε καν που τα θυμάμαι. Εν τέλη, μου έκανε την ερώτηση η αδερφή μου που μας βοήθησε να φτάσουμε στο όνομα αυτό. Ποια θέλω να είναι η κουλτούρα της επιχείρησης; Πάνω απ’ όλα, για εμάς είναι ο πελάτης. Ακόμη και αυτός που θα μπει στην ιστοσελίδα και δεν θα αγοράσει, να έχει εύκολη πλοήγηση χωρίς να κουραστεί το μάτι του, μέχρι τον τελικό χρήστη που θα προχωρήσει σε κάποια αγορά, να νιώθει εξασφαλισμένος για τα χρήματά του. Γι’ αυτό και επιλέξαμε ως μοναδικό τρόπο πληρωμής το ασφαλέστερο περιβάλλον που υπάρχει, αυτό της PayPal. Έτσι ήρθε το The Customerz“.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Θωμά Καραβάκα για την όμορφη συζήτηση που είχαμε σχετικά με το εγχείρημά του και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.
Περισσότερες πληροφορίες:

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας