Έρχονται προβλήματα για όσους μοιράζονται τους κωδικούς του Νetflix

Έρχονται προβλήματα για όσους μοιράζονται τους κωδικούς του Νetflix

best-cheap-smartphones-for-netflix-featured

Πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν τα τέλη συνδρομής σε κάποια πλατφόρμα συνεχούς ροής περιεχομένου, όπως το Netflix, μοιράζοντας τους κωδικούς πρόσβασης σε φίλους και συγγενείς. Αυτοί βέβαια σύντομα θα μπορούσαν να έρθουν αντιμέτωποι με «κυρώσεις» χάρη σε μια έξυπνη τεχνολογία που παρουσιάστηκε στην CES 2019.
Η εταιρία τεχνολογίας Synamedia, με έδρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρουσίασε ένα νέο σύστημα τεχνητής νοημοσύνης ικανό να εντοπίσει την κοινή χρήση κωδικών από λογαριασμούς τέτοιου είδους και να τους μπλοκάρει ή να τους καταργήσει εάν δεν αναβαθμιστούν ώστε να πληρώνουν όλοι.
Αυτή η νέα κι αποτελεσματική τεχνολογία θα μπορούσε να σημάνει το τέλος του διαμοιρασμού κωδικών ενός λογαριασμού σε πολλαπλούς χρήστες οι οποίοι παρακολουθούν με μια μόνο συνδρομή, αλλά χωρίς να βλέπουν ταυτόχρονα, το περιεχόμενο. Να σημειωθεί ότι η Synamedia εξασφάλισε πρόσφατα χρηματοδότηση από την Sky, η οποία υπήρξε το προηγούμενο διάστημα πελάτης της.
Αν το εν λόγω πρόγραμμα που λάνσαρε η εταιρεία χρησιμοποιηθεί από εταιρείες συνεχούς ροής, οι πολλαπλοί χρήστες στο μέλλον θα εντοπίζονται εύκολα και στη συνέχεια κάθε πλατφόρμα θα αποφασίζει τι θα γίνει με την συνδρομή τους.
Πηγή: Insider.gr

Τελευταία Νέα

Κατεβάστε την εφαρμογή μας

Ίσως σας ενδιαφέρει